Hvad er den bedste Pool Deck belægning?

August 6

Hvad er den bedste Pool Deck belægning?

Pool deck belægninger hjælper med at holde din pool dæk i god stand. Dæk belægninger giver dine dæk høj kvalitet udseende hele året og arbejde for at beskytte dine dæk mod vandskader og ru pletter, der kunne såre bare fødder. De bedste pool deck belægninger vare lang tid, så du ikke behøver konstant genanvende belægningen, og oprette en overflade, der er sikkert for børn og voksne, der bruger poolen.

Dæk maling

Når det kommer til at vælge et dæk maling til brug som en pool dæk belægning, giver akryl maling den bedste løsning. Akryl maling tørre hurtigt, hvilket minimerer mængden tid din pool er ude af provision mens dæk er belagt. Den holder også dens farve godt, modstå fading forårsaget af pool kemikalier og UV-stråler. Ramuc, i the svømme og AquaLuster producerer nogle af de mest populære akryl pool dæk maling.

Konkrete Overlay

Konkrete overlejringer tillader dig at tilføje dekorative finish at plain beton pool dæk. Vælg en konkret overlay, der blander cement og sand med polymer harpiks for en langvarig finish, der vil modstå fading. En microtopping konkrete overlay kan rulles ind på betonen i tynde lag for at tilføje farve eller tekstur til en grundlæggende konkrete pool dæk. Stemplet konkrete overlejringer fungerer bedst, når du vil tilføje specielle mønstre til beton omkring poolen.

Epoxy belægning

Epoxy maling og belægninger fungerer bedst på pool dæk, der er ru overflader og områder, der skal reparere. Du kan bruge en epoxy maling til at udfylde revner og små huller på poolterrassen. Malingen tilbyder også en nem at rengøre finish, der ikke falmer fra UV-stråler eller udsættelse for pool kemikalier. Rust-Oleum og Behr tilbyder top-sælgende epoxy maling på større isenkræmmere.

Skridsikre belægninger

Skridsikre belægninger giver en enkel måde at belægge en pool dæk og kan bruges alene eller sammen med en anden belægning. Klart Skridsikre belægninger indeholder en lille mængde af tekstur at give dem deres anti-slip kvalitet samtidig bevarer udseendet af pool dæk og beskytter det mod falmning eller skade fra kemikalier. Produkter såsom Invisatreads anti-slip løsning og Slipdoctors glatte Pool dæk og skridsikre fliser behandling giver en anti-slip belægning, der kan være mopped direkte på ulukkede beton eller flise pool dæk. Rust-Oleum anti-slip spraymaling gør det nemt at sprøjte en skridsikker belægning på enhver pool deck overflade.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com