Hvordan til at vande dine planter med gennemblødt bønner & vand

August 7

Hvis du er tilbageholdende med at fodre planterne i din have eller hjem landskab med kommercielle gødning produkter, kan gennemblødt bønner og deres vand give en økologisk, næringsrige alternativ til kunstgødning. Vanding dine planter med bønne suge vand og en mosede bean blanding kan give dine planter med vitaminer, mineraler og næringsstoffer, der er afgørende for sund, energisk plantevækst. Når bruges regelmæssigt, bønne suge vand og mosede kan bean blandinger endda forbedre sundheden for sygelige, skrantende planter.

Instruktioner

•Pour én pakke af tørrede bønner i en stor gryde. Tilføj lige nok varmt vand til puljen dækker bønnerne. Tillad dine bønner til at suge i en fuld 24 timer, før du fortsætter til trin 2.

•Mash gennemblødt, hævede bønnerne i en tyk pasta ved hjælp af en kartoffel masher. Tilføj lige nok vand til mosede bean blandingen for at give det en pourable konsistens. Rør vandet i bønne pasta indtil kombineres.

•Brug mosede bean blanding til at vande planterne i din have eller hjem landskab. Hæld blandingen rundt i bunden af din haveplanter og bruge en hånd skovl eller hånd spade til at arbejde blandingen ind i top 2 til 3 inches af jord.

•Dæk overfladen af jorden omkring dine planter med et 1 - 2 tommer lag af naturlige muld. For de bedste resultater, bruge en letvægts barkflis som pine halm, bark stykker eller træflis. Holde lag af muld mindst 2 inches fra bunden af dine planter for at forhindre øget insekt aktivitet.

•Kapacitet dine planter med denne mosede bean blanding en gang om måneden til at forsyne dem med de næringsstoffer de har brug for god og sund vækst.

Tips & advarsler

  • Du kan også bruge suge vandet lavet når iblødsætning bønner for supper til at vande dine planter. Selv uden de mosede op bønner indeholder denne suge vand vitaminer, mineraler og næringsstoffer, der er til gavn for dine planter.
  • Undgå at bruge mosede bean blanding til at vande dine planter fra oven. Vanding dine planter med mosede bean blandingen i bunden af planterne er langt mere fordelagtig.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com