Tom pejs ideer

February 25

Tom pejs ideer

Flytte ind i et gammelt hus eller lejlighed kun at finde, at pejsen er ubrugelig er en frustrerende oplevelse. Udlejere forbyde undertiden brug af erstatningsansvar årsager, og i andre tilfælde, pejsen ikke har modtaget den nødvendige vedligeholdelse for at holde det funktionelle. En tom pejs behøver ikke at sidde der tomme. Omdanne det til en integreret del af din indretning, ved hjælp af en af mange potentielle ideer.

Hylder

Hvis din pejs rum er høj og bred, forvandles det til hylder. Måle pladsen, og skåret i træ i en brugerdefineret størrelse, der går fra den ene ende af pejsen til den anden. Male hylder og interiøret en matchende farve. Brug hylderne til at vise din samling af bøger, cd'er, dvd'er eller prydgenstande.

Naturlige elementer

Dekorere din tomme pejs med naturlige elementer. Fyld en dekorativ kurv med en plastik liner og plante græs inde. Når græsset er vokset, placere kurven i din pejs og hænge en bred-skygget hat på væggen bag den. Accent plads i og omkring græs med varer typisk findes i en have, som en murske, tin vandkande og små cement statuer.

Årstidens viser

Variere din pejs skærm af sæsonen. Placer en Dekorative arrangement af græskar, græskar og silke bladene i og omkring et overflødighedshorn i efteråret. For Independence Day, dæk ud din pejs i rød, hvid og blå. Hænge et flag på bagvæggen, og accent det med Americana folkekunst. I julen, skal du gøre en winter wonderland ved at dække gulvet i pejs med fake sne og placere et lille, indrettede juletræ i centrum.

Stearinlys

Hvis du stadig ønsker at nyde pejs på en måde, der svarer til dets tilsigtede anvendelse, kan en Kandelabre, der holder et stort antal stearinlys gøre tricket. En bred vifte af denne type af stearinlys indehaveren er specielt designet til pejse. Du kan også oprette din egen skærm ved at udfylde en lang bakke med farvet glas sten og placere nogle brede stearinlys i stenene.

Akvarium

Brug din pejs som et sted for at placere et akvarium af tropiske fisk. Form af de fleste pejse svarer til et typisk glas akvarium. Køb alle de nødvendige forsyninger, og du vil have en særskilt plads til dit nye kæledyr til at gå på skærmen. Købe en lille nok akvarium så der er nok plads på toppen af pejsen til en lys, filtrere og top til at passe komfortabelt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com