Hvordan man undgår penselmærker i polyurethan

August 7

Når børstet på træ, metal eller andre overflader, eller på toppen af et lag af maling, danner polyurethan en forsegling, giver en høj grad af overfladebeskyttelse. Polyurethan typisk blade pensel markerer af et paintbrush når det først er anvendt, men hvis det er den rette konsistens, og hvis der anvendes de korrekte procedurer, kamme løse sig selv og polyurethan afregner til en glat finish. Når penselmærker ikke løser sig selv, kan du prøve et par korrigerende teknikker.

Instruktioner

•Anvend en skum børste eller en lammeuld applikator i stedet for en pensel. Disse er ikke så tilbøjelige til at efterlade mærker som en syntetisk børste eller naturlige-stritte pensel.

•Anvend en naturlig børste snarere end en syntetisk en hvis du bruger en stritte børste. Natural-stritter pensler er egnet for oliebaseret maling og efterlade færre mærker end en syntetisk børste.

•Thin din polyurethan med fortynder, blande det med en maling rør stick. Når polyurethan er for tyk, penselmærker holde deres form og nøjes ikke med ud. Udtynding produktet giver en jævnere færdige overflade. Eksperimentere med forskellige mængder af fortynder at se, hvad der fungerer bedst for dig. Nogle boligejere og bygningsarbejdere bruger et tilsvarende beløb af tyndere og polyurethan i deres blanding, men som regel mindre tyndere er nødvendig.

•Refrain fra at trække din applikator frem og tilbage hurtigt, når du anvender polyurethan. Ikke alene skaber det flere bobler i det anvendte produkt, men det medfører også produkt til at tørre hurtigere, hvilket giver penselmærker mindre tid til at udjævne naturligt.

•Sand tørret overfladen. Lad den første frakke tørre natten over, og sand det med en 280-grus eller finere sandpapir. Påfør successive lag af polyuretan, slibning mellem hvert program, da det tørrer. Efter det sidste lag sand med 600 sandkorn sandpapir til en slank, glat overflade.

Tips & advarsler

  • Hvis rummet er for tør og for varmt, vil polyurethan tørre for hurtigt, hvilket gør det vanskeligt for penselmærker at løse sig selv.
  • Anvende polyurethan i et godt ventileret område.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com