Sådan Fortæl mandlige & kvindelige cannabisplanter

August 7

Sådan Fortæl mandlige & kvindelige cannabisplanter

Af en cannabis plante køn kan bestemmes i hele dets livscyklus. Stadierne tendens til at være korte varighed, så afgøre forskellen på det optimale tidspunkt er nogle gange udfordrende. Adskille sex af en cannabis plante er ofte afgørende for vellykket formering og dyrkning af arter fordi avl begge køn i umiddelbar nærhed kan forårsage hele afgrøden til at gå til frø for hurtigt, forhindrer høsten af mellemliggende aksillær knopper af anlægget. Det er vigtigt at fastslå hannen og hunnen planter så at de kan adskilles på rigtige tidspunkter med henblik på dyrkning. Ser den hele cyklus af en afgrøde af cannabis hjælper dig med at skelne mellem kønnene på hver af disse faser til identifikation med den næste afgrøde.

Instruktioner

•Note mønster af blad distribution i hver plante af afgrøden. Planten vokser op til 40 inches høj, startende fra sin sætteplante eller klon og derefter udvikle successive noder på den oprindelige stilk. Den første indikation af sex er synlige, når bladene begynder at spire på disse noder. Kvindelige planter har betydeligt flere filialer og blad vækst end deres mandlige modstykker, som viser kun et par blade i et tilsyneladende tilfældigt mønster. Bestemmelse af plantens køn på dette tidlige stadium i den reproduktive proces gør det muligt at adskille mand fra kvindelige planter og sikre, at afgrøden ikke går til frø.

•Note form af blomster når de blomstrer. Dette er den fase, hvor kønsforskelle er mest tydelig. Mandlige planter udvikle stramme klynger af ballet-formet blomster, mens kvindelige planter producerer V-formet pistoler, der er omfattet i pletter af fine hvide hår.

•Se opførsel af planter når de blomstrer. Både mandlige og kvindelige planter ligner meget hinanden indtil efter de producerer deres blomst. På dette stadium, de mandlige planter har med held været involveret i deres reproduktive evner, tendens til at bliver gule og til sidst dør. Før de begynder at skifte farve, kan de mandlige planter høstes til deres fiber. De kvindelige planter, derimod forblive grøn for omkring en måned efter de producerer deres blomst; Dette er tidspunktet når Frøene modnes.

Tips & advarsler

  • Konsultere en botanik field guide for en visuel repræsentation af blad distribution.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com