Hvordan til at oplade for en Super rodet gård oprydning

August 8

Hvordan til at oplade for en Super rodet gård oprydning

Selv de mest erfarne gartner eller handyman bekymringer om at tage på mere end hun kan klare når de står med super rodet gård oprydninger. Entreprenører kamp for at komme med et estimat, der kompenserer dem for deres tid og matcher hvad boligejere er villige til at betale. Denne balance af prisen kontra værdien er afgørende for at vinde kontrakten, siger David Pratt i sin bog, "Fundamentals af byggeri skøn." Ejere med super rodet gård oprydninger kan også blive konfronteret med andre hjem forbedringsprojekter konkurrerer om deres investering dollars.

Instruktioner

•Listen hver vare skal udføres. Beregning af omkostninger for at udføre arbejdet, der er baseret på hver enkelt opgave, at gøre dette trin kritisk i super rodet værfter. Gøre notater om antallet af buske der skal fjernes eller de firkantede optagelser af græsset skal klippes. Identificere potentielle destinationer for varer, der er nødt til at blive trukket væk, såsom byggeri snavs eller uønsket apparater. Hvis en opgave kræver specialudstyr, såsom en motorsav, liste, udstyr og hvor det kan være købt eller lejet.

•Calculate mængden af arbejdstimer, der kræves til hver opgave. Hvis et bestemt job kræver mere end én person, multipliceres antallet af timer med antallet af personer skulle komme med det samlede antal arbejdstimer.

•Indstil labor timesats. Vælg en timeløn, der er rimelige for både arbejdskraft skal udføres og placeringen af jobbet. Den føderale regering spor fremherskende lønsatser for de fleste byggefagene, herunder generelle labor, som kan bruges til værftet oprydning skøn.

•Price hver opgave baseret på antallet af arbejdstimer kræves plus eventuelle ekstra gebyrer for dump gebyrer, udstyr Udlejning gebyrer eller gebyrer, underleverandører. Hvis det kræver to timer til at fjerne et træ og din labor omkostninger er $25 i timen, plus det koster $10 for at dumpe prisen grønt affald, at varen på $60.

•Forbered bud forslag form. Liste over hver enkelt vare skal udføres, og den samlede pris. Sige hvor lang tid kørslen vil tage, og hvornår du er tilgængelig til at begynde, at hjælpe ejeren til at se værdien i leje din virksomhed i dag over en anden virksomhed i morgen.

Tips & advarsler

  • Bruge underleverandører for særligt vanskelige opgaver. Hvis masser af metalskrot kan gå til lossepladsen, bede en entreprenør ven til at give dig en pris på specialiserede varen skal medtages i din beregning. Tilføje en lille administrationsgebyr (10% er standard), og du vil tjene penge på arbejde udført af en anden.
  • Bruge en linjepost bud format for din værftet oprydning skøn, der gør det muligt for ejeren at vælge og vrage, hvilke varer de skal medtages. Give en samlet pris for at gøre det hele oprydning, med detaljerede priser for hver komponent.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com