Hvordan at slippe af med Junk gratis

February 27

Vi har alle beskæftiget sig med det--junk. Uanset om du bare renset ud dit loft eller havde en åbenbaring, at du virkelig ikke brug for alt det, er der altid dilemma ved bortskaffelse af din junk. Det behøver ikke at være svært eller koster dig noget.

Instruktioner

•Join yahoo freecycle gruppe. Det er gratis og simpelt. Liste din junk med oplysninger, der kan være så omfattende som navngivning af hvert stykke eller ved at erklære det for diverse husholdningsartikler--nogle arbejder, nogle ikke-erhvervsaktive. Der er altid et medlem af gruppen freecycle villig til at komme til dit hjem til at indlæse den og køre væk. Et tip: sætte i din beskrivelse linie, at det er først til mølle-mølle, så insistere på navnet responder på et bestemt tidspunkt til kan samle den op til at afhjælpe besværet med at vente.

•Opkald din lokale Goodwill og Frelsens hær. Mange gange, vil disse tjenester komme til dit hjem gratis. Hvis din junk er i mindst fair tilstand, vil disse organisationer sende en chauffør og en lastbil til din plads til at tage det af dine hænder.

•Listen din junk på Craigslist. Det byder på en "gratis" sektion for dit område. Simpelthen liste din junk, tilføje et billede eller to, hvis du ønsker, derefter vente for svarene. Uanset om din junk indeholder en ikke-arbejdende opvaskemaskine, mikroovn eller computerskærm, er der ofte nogen derude, der vil tage det.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com