Hvad insekter bestøve Magnolias?

August 9

Hvad insekter bestøve Magnolias?

Uden bestøvning tjenester af insekter, ville de fleste af den mad, vi spiser, eller haver vi har en tendens til, ikke eksistere. Blomsterne har landsforræder at tiltrækker særlige bestøvere. En ildelugtende duft tiltrækker fluer og røde blomster tiltrækker sommerfugle. Blomster, der frigiver deres duft natten tiltrække møl. Magnolia blomster er typisk store og åbne, med tunge, tykke kronblade og en rig cache af pollen. Strukturen af blomsten og dens protein-laden pollen er velegnet til Bille bestøvning.

Bestøvning

Bestøvning er overførsel af pollen fra hannen til den kvindelige del af en blomst. Det kan finde sted inden for den samme blomst, eller mellem forskellige dem. Overførsel af pollen befrugter anlægget, så det kan producere frugt og frø. Blomster er immobile, afhænger de af vind, vand og dyr til at overføre deres pollen. Mange producere en sukkerholdig væske for at tiltrække insekter. Insekt bevæger sig omkring blomsten til at finde nektar, overfører pollen til Støvvejen eller kvindelige reproduktive del af blomsten.

Magnolias

Familien Magnoliaceae er en forskelligartet gruppe af planter hjemmehørende i USA og Sydøstasien, med ca 80 forskellige arter. Magnolias er primitive blomsterplanter, der spænder i størrelse fra små buske til store træer. Selvom deres frugt har udseendet af en kegle, og nogle arter er stedsegrønne, er de ikke nåletræer planter. Afhængigt af arterne har de karakteristiske dufte, lige fra citrus til en offensiv, jordagtige lugt. Disse dufte kan tiltrække en bred vifte af insektarter. Insekter på jagt efter en sukker måltid vil ikke holde længe på en magnolia, da det ikke producerer nektar.

Biller

Coleoptera eller biller, er den største gruppe af insekter med over 300.000 arter i verden. De indtager en bred vifte af levesteder, herunder vegetation, vand, jord og gødning. De varierer i størrelse fra i nærheden af mikroskopiske, til over 6 inches lang. Alle biller har en hard shell-lignende ydre. Deres to ydre wing belægninger, elytra, beskytte de mere sarte vinger nedenunder. I modsætning til andre bestøvende insekter som bier og sommerfugle er biller temmelig klodset løbesedler.

Magnolia bestøvning

Magnolia blomster er stærke, store og skål formet med en tilgængelig pollen kilde. Denne floral struktur er typisk for de fleste cantharophilous, bille-bestøvet, planter. Tung og akavet biller kan let kravle op på en magnolia blomst og nå pollen uden at falde ned af anlægget. Med deres tygge mund dele, kan de forårsage betydelige skader på de planter, de besøger. Magnolias er godt beskyttet æggestokke og rigelige, let tilgængelige pollen til at minimere de potentielle skader fra biller. Typiske magnolia besøger biller omfatter sap, blad og snude biller.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com