Formålet med udluftning afløb

August 9

En drain affald og udluftning piping system (DWV) er del af et hus VVS system ansvarlig for at fjerne spildevand og sorte vand fra bygningen. DWVs hjælpe VVS systemer køre mere effektivt og holde et hus brusere og håndvaske fra producerer foul vand. Også, DWVs forhindre spildevand gasser i at komme ind i huset og opretholde VVS-systemet pres ligevægt. Være sikker på at inspicere din DWV på grundlag af årlige eller halvårlige.

Jord stak

Den primære del af en DWV affald drain er dens jord stak. Jord stakken er et rør, der overfører affald fra et hus VVS system til kloaksystemet. Jord stakke er, hvor alle afløb i huset opsige i en lodret stak. De fleste jord stakke starter i et hus kælderen eller under huset og udvide ud i toppen af huset. Toppen af jord stakken har en tag udluftning for at tillade kloakken gasser at flygte fra husets VVS-system. Hvert apparat og vask i et hus skal være udluftet. Som et resultat, har huse typisk flere tag ventilationskanaler.

Rør

Ensartet VVS kode (UPC) kræver DWV drænrør og ventilationskanaler skal have minimum diameter. Ifølge homebuilding ekspert Don Vandervort baserer koden en DWV nedløbsrøret mindste diameter på mængden af armaturet enheder i VVS-systemet. Et armatur enhed er lig med 1 kubik fod af vand drænet i en 1,25-mund-diameter pipe. Ordentlig nedløbsrøret diametre forhindre systemet fra utætte eller tilstopning. Ventilationskanaler har som regel mindre diametre end drænrør. UPC også siger ordningen DWV afløb fælder og ventilationskanaler skal inden for en maksimal afstand af hinanden; denne afstand kaldes kritisk afstand. Hvis ventilationskanaler og afløb fælder er for langt fra hinanden, kan kloak gas komme ind i huset.

Fælder

VVS fælder er en anden komponent i et hus DWV. Fælder blokere spildevand gasser fra indtastning af VVS system. Uden fælder, gasser har fuld adgang til en husets VVS-system og udsender fra afløbet åbninger i vandhaner og brusere. En af de mest almindelige VVS fælder er P-fælden. P-fælder findes oftest under køkkenvaske og arbejde ved at beholde en lille mængde af vand efter en vask brug. Den lille mængde af vand blokerer gasser. P-fælder er også kendt som U-fælder. Andre typer af VVS fælder er S-fælder og Jørgensen-fælder; navnene stammer normalt fra fælder figurer.

Forkert DWVs

En fælles fejl begået i et DWV system er defekte designs i systemets fælder. Nogle fælder er lavet for lang til DWV piber diametre og andre fælder har ikke ventilationskanaler. Nogle boliger har også, DWV systemer med porte, der ender i loftet. Et DWV aftræksrør skal ende udendørs, hvor kloakken gasser er i stand til at forlade et hus helt. Når inspicerende din DWV jord stack, Sørg for snavs ikke sæt sit tag ventilationskanaler. Dette kunne resultere i gasser i dit hus.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com