Hvad Baby væggelus Look Like?

August 9

Væggelus (Cimex lectularius) er hårdføre smådyr, der alle, men forsvandt en generation siden i USA på grund af DDT og andre stærke pesticider. Men de var stadig udbredt i resten af verden bare venter på USA for at svigte sin vagt for deres triumferende re-opståen. I dag er udbredt i alle samfundslag, i de mest fantasifulde hotelværelser på ned til den ringeste af boliger. Ingen er immune over for disse lidt blod-suckers.

Æg

Hunnen lægger omkring 200 æg i løbet af sin levetid, normalt én til 12 æg om dagen. De er lagt på ru overflader og kvindelige frakker dem med en gennemsigtig lim til at få dem til at holde sig til overfladen. Æggene er hvidlige og lille, på størrelse med en støv plet så de er meget svært at se med det blotte øje. De udklækkes i seks til 17 dage og kaldes nymfer.

Nymfer

Nymfer komme ud af deres æg på størrelse med et knappenålshoved og er en næsten farveløs. De er ovale med en lille mørk plet hvor deres hoved er. De ligner de voksne i form, som er omkring 3/16 tommer lange og flade, når ikke at spise, men er mindre. Når de foder, vender de blod rød.

Vækst

Bed bug nymfer molt fem gange, hver gang at få en lille smule større. En blodmel er nødvendig mellem hver molt. Molting processen tager omkring 10 uger, men kan ske i så lidt som en måned, hvis temperatur, fugt og tilgængeligheden af blod måltider er ideelle.

Identifikation

Bed bugs gør ikke reder, men har tendens til at samles i Fællesskaber. Nymfer lever blandt voksne. De kan findes i sprækker i madrasser og box fjedre, i peeling tapet, i tæpper eller hvor der er mørke steder, helst varm og fugtig, med folk omkring. De kan gå lang tid uden fodring, så meget som et år, så manglen på mennesker og andre dyr er ingen garanti for de ikke der er der. Afslørende tegn er små mørke pletter og snavs ved indgangen til hvor de samles. Dette er deres ekskrementer. Nogle gange kan du se lidt pletter af blod på plader og madrasser, hvor de har været squished efter fodring. I modsætning til kakerlakker og andre bugs afhænger væggelus ikke skidt at blomstre. De bor i de mest fantasifulde boliger og hoteller samt de dumpiest moteller.

Sundhedsmæssige betænkeligheder

Væggelus overfører normalt ikke sygdomme til mennesker. Den vigtigste sundhed bekymring er kløe og welts de forårsager. Selv om de ikke er farlige i den sunde fornuft, kan de påvirke livskvaliteten ved at forårsage kløe, søvnløshed, angst og forlegenhed.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com