Top 10 modellen planter til fuld sol

February 28

Top 10 modellen planter til fuld sol

Modellen planter bruges enkeltvis til at give et brændpunkt for landskabsdesign. Deres usædvanlige eller attraktive blade, bark, blomster eller frugt gøre dem gode kandidater til dette formål. Modellen planter kan være stort eller lille, med begrænset eller sprede vækst egenskaber, afhængigt af størrelsen af den plads, de vil fylde. Mange af disse modellen planter kan dyrkes i fuld sol eller halvskygge.

Japansk ahorn

Japansk ahorn (Acer palmatum) gør en attraktiv modellen plante sin vinklet lemmer og spektakulære farve. De er hårdføre fra USA 's Department af landbrug plante hårdførhed zoner 5 til 8 og vokse i fuld sol, hvis tilstrækkelig vanding og sure jordbundsforhold er meddelt, i henhold til University of Florida.

Holly

Stedsegrønne holly giver året rundt, attraktive frugter, der gør det til en god modellen plante for åbne områder. En pyramide engelsk holly (Ivex aquifolium) vokser til 30 fod høj, producerer lyse-røde bær, at pynte træet. Nogle sorter tilbyde brogede blade, der øger den farverige indvirkning. Disse stedsegrønne hollies klarer sig godt i fuld sol, ifølge den Fine havearbejde hjemmeside.

Buksbom

Buksbom (Buxus spp.) er en stedsegrøn bruges som en modellen plante, der vokser i fuld sol eller halvskygge, ifølge University of Illinois. Det kan udvikle en orange cast hvis i sollys, der er for stærk. Det er hårdfør fra USDA plante hårdførhed zoner 5 til 8.

Rødgran

Grantræer er store modellen træer, der gør en erklæring i landskaber. De vokser til 60 fod høj og kræver en fuld sol placering. Colorado blue spruce har en attraktiv blålig stemmer.

Crabapple

Crabapple træer (Malus spp.) bruges ofte i landskaber som modellen planter. Ifølge Colorado State University, bør de dyrkes i fuld sol, hvor de vil blomst og frugt bedst.

Magnolia

Underkop magnolia (Magnolia soulangea) er små, lav-forgrenet træ med store, lyserøde blomster i foråret. Det kan lide fuld sol og er hårdfør i USDA plante hårdførhed zoner 4 til 9. Det kan lide syre jord og god kunstvanding.

Joshua Tree

Joshua tree (Yucca brevifolia) med dens mange grene og rygsøjlen-lignende blade gør en modellen plante til USDA plante hårdførhed zoner 7 til 10. De blomstrer i det tidlige forår med 3-tommer, grønlig-hvide blomster.

Gyldne tønde kaktus

Gyldne tønde kaktus (Echinocactus grunsonii) elsker at være fuld sol og er koldt tolerant til 20 grader F, ifølge sølv klokke børnehave. Det er en evergreen plante med lavt vandforbrug, perfekt som en modellen plante eller i klynger i varme klimaer.

Plumeria

Plumeria (Plumeria spp.), vokser til 18 fod høj med dybt vinklet grene, der bærer duftende blomster i forskellige farver. Det kræver fuld sol for blomstring. Det er hårdfør i USDA plante hårdførhed zoner 9 til 11.

Royal Palm

Royal palms (Roystonea oleracea) findes ofte som modellen planter i varmt klima landskaber som Florida. De vokser til 100 fod høj med stedsegrønne blade. De vokser i fuld sol eller halvskygge.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com