Husholdning Interview Tips

August 9

Hvis du har en karriere, er chancer slanke, at du har tid til at rense dit hus regelmæssigt. Leje en husholderske kan gøre dit liv lettere og give dig mere tid til at nyde dig selv. At finde den rigtige husholderske er vigtigt. Ved hjælp af målrettede interview tips, kan du sørge for, at din husholderske er en ærlig, hård arbejdstager.

Sæt grænser

Gøre det klart for husholdersken hvad du er komfortabel med fra starten. Hvis du forventer en hård arbejdstager, undersøge, hvad du mener med dette begreb. Fortæller hende, at den telefon, computer og fjernsyn er off grænser i arbejdstiden er smart. Ingen forventer du at betale for en fremmed at begå en fejl ned i dit hus. Hvis du fortæller hende, at telefonen er OK, bør ikke du panik hvis hun bruger tid på det, der tager væk fra hendes præstation. Mens du ikke ønsker at være en tyranniske boss, bør du beskytte dig selv ved at have faste grænser om, hvad der er OK.

En baggrund tjekke

Du skal være behageligt at have fremmede du leje være i dele af dit hus uden din overvågning. Mens et interview kan hjælpe, måske husholdersken ikke afsløre hendes sande karakter for dig. At have den rigtige husholderske er vigtig; ideelt set bør hun have din tillid og respekt. Foretage en online baggrund søgning for $35-$50 (i 2009) kan være smart (Se referencer 1). Det kan trække strafferegistre potentielle husholdersken måtte have. Også bede hende hvis du kan tale med tidligere arbejdsgivere og faglige referencer.

Spørge om tid

Arbejdsgivere betalt overalt fra $40 til $150 i 2009 for hver gang de husholderske besøg (Se referencer 2). Dine penge bør være godt givet ud for hver time, hun er der. Spørge om hvor lang tid hun har brug at rengøre. Være specifik omkring de opgaver, du har brug for hende til at fuldføre. Hvis du er alt for brede, kan hun ikke give dig et nøjagtigt skøn. Du behøver ikke at gå med den første person du interview. Sammenlign flere husholdere svar; gå med den person, der synes de mest effektive med hendes tid.

Gå med din tarm

Du behøver ikke at finde noget galt med en husholderske ikke at ansætte hende. Ligeledes kan du har små problemer med den person, du leje. Selv om ingen er perfekt, skal du vide din beslutning er korrekte. Noget kan simpelthen trække dig mod eller skubbe dig væk fra en person. Har tillid til dig selv; dit instinkt er ofte ret. Du og din familie skal i sidste ende være glad med din beslutning. Hvis du leje en husholderske, Husk at du kan fyre hende, hvis du er på vagt om hun er en troværdig, hård arbejdstager.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com