Hvordan at rengøre Unglazed keramiske fliser & injektionsmørtel

August 10

Unglazed keramiske fliser og fuger har en mat finish, der er ekstremt populære. Men på grund af den grovere finish, disse dekorative elementer har tendens til at tiltrække og fastholde snavs mere fast end deres glaserede modstykker. Det er ikke særligt vanskelige at rengøre unglazed keramiske fliser og fuger, men det tager længere tid.

Instruktioner

•Mix din rengøring løsning. I 5 gallon spand, kombinere 1 kop eddike, 1 tsk skålen vaske og 1 gallon af vand. Skvulpe rundt for at blande løsningen, eller brug en klud til at røre det sammen. Denne blanding vil ikke såre dine hænder, men det vil gøre dem lugte kraftigt af eddike, så bære gummihandsker.

•Scrub tør flise hårdt med en stiv krat pensel. Dette vil fjerne en rimelig mængde af snavs, støv og snavs. Ved hjælp af en stiv børste vil ikke såre uglaseret flise og injektionsmørtel; enhver ny ridser eller ru pletter vil ikke vise på injektionsmørtel og fliser bør ikke ridse.

•Moisten en klud med eddike og tørre ned flisen. Eddike vil fjerne enhver skimmel og meldug pletter under rengøring flise i en miljømæssigt-safe mode. Hver gang kluden begynder at tørre ud eller blive mørkt med pletter, skyl den grundigt og begynde igen.

•Rinse hele området med klart vand og en ren klud. Hvis du har alvorlige skimmel eller meldug, overveje at springe dette trin; at lade eddike sidde på injektionsmørtel og fliser vil hjælpe dræbe enhver resterende sporer. Ellers brug en klud, der har været fugtet med klart og rent vand til at tørre ned området hele. Dette vil skære eddike lugt og forlade dine fliser, friske og funklende.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com