Spisestue gardiner ideer

August 10

Spisestue gardiner ideer

Gøre spisestuer, hyggelige og komfortable eller statelige og grand afhænger af dens møbler, herunder forhæng. Omhyggelig udvælgelse af stof, mønstre, farver og stil bidrager alt sammen til en velgennemtænkt spisestue indretning, der sætter stemningen for familie og gæster til at spise, underholde og konversere.

Tynde

Spisestue forhæng, der er lavet af ren og skær stof er et godt valg til råd til minimal privatlivets fred og masser af stil. Tillader kun skygger når udtrukket om natten, filter de også solskin i løbet af dagen, hjælper med at køle rummet og bevare dine møbler fra de barske konsekvenser af solen.

Ren og skær stof fås i både naturlige og syntetiske fibre. Du kan købe simple sheers, der har ingen mønster på alle for en enkel og uhøjtidelig look. Du kan også få sheers, der har en tone-on-tone mønster, som damask, vævet ind i dem, eller udbrændthed tekstiler hvor mønsteret er fjernet fra vævningen, som begge giver dig et rigere udseende og interesse til dit værelse. For en viktoriansk, romantisk look, ser til blonder for din tynde eller på den modsatte ende af spektret brug harem klud, eller scrim, en let florlet lutter materiale svarende til ostelærred, for en minimal moderne look.

Når de foretager eller købe lutter gardiner, gange bredden af din windows med 5 til ordentlig, fuld look du har brug for. Ren og skær gardiner er simpel paneler at du klip til en stang med draperier klip-ringe eller du kan have dem knivspids eller fransk plisserede for en elegant look, der er udarbejdet åbent eller lukket på en traverse stang.

Franske læg

For en formel, statelige look hænge fransk, eller knivspids-plisseret, forhæng i din spisestue. Line dem for ekstra beskyttelse fra Sol, varme og udseende fra gaden. Se silke og fløjl for elegance, og Bomuldsstoffer, sengetøj og blandinger til et mere afslappet, men stadig formelt, se. Mønstre er et spørgsmål om smag, men sørge for at koordinere dem med dit hjems møbler. Se til illustrationen eksisterende forslag i farve.

Ved beregning af mængden af stof til at medtage i fransk plisserede gardiner, formere bredden af dit vindue af 2 1/2 for at sikre nok fylde i den færdige gardiner. Hænge din fransk plisserede gardiner på en traverse stang hang så at du kan trække draperier åben ud af vinduet, forlader kun 1/4 af bredden overlappende glas, hvilket giver dit vindue og værelse en mere åben og luftigt udseende, at gøre dit værelse ser større på samme tid.

Gesimser

Træ gesimser, tilføje hvorvidt nøgne eller polstret med stof, en prikken over i'et til spisestue windows. Hvis dit værelse ikke er behov for beskyttelse af personlige oplysninger, kan du dekorere dit windows med en gesims alene.

Crown molding pryder toppe af træ gesimser på toppen af boksen med enklere molding nederst. Maleri gesimser for at koordinere eller matche dit værelse indretning, eller pletter dem i en farve der matcher dine møbler eller gulv, gør for en sammenhængende udseende. Male dem med en god kvalitet, helst olie-baseret, glans maling i lag, indtil du opnår den glatte, smarte look du ønsker. Seal farves gesimser med to lag af polyuretan for nem rengøring.

Polstring og dækker gesimser med pladevat og stof giver en blødere, koordineret look. Overveje at dække gesims med samme stof, der anvendes på din spisestue stole.

Gesimser kommer i en uendelig række af former og størrelser. Du kan vælge fra simple rektangulære gesimser, dem med kammuslinger langs bunden eller andre figurer, der er meget mere omfattende. Dublere en bue eller dekorative støbning på din spisestue Kina cabinet for et brugerdefineret udseende. Husk at skalere størrelsen og formen af din gesims til stemningen og indretningen af værelse samt til resten af dit hjem, så at alt koordinerer når du er færdig.

Lagdeling

Når hængende gardiner i din spisestue, kan du lag og fjerne draperier passer til dit humør eller sæsoner. Tilføje flere lag om vinteren når du ønsker eller har brug for et hyggeligere udseende, især hvis du bor i sneklædte stater. Fjern lag, når sommeren rammer for en køligere udseende.

Mens lutter gardiner kan hænge alene deres egen, kan du tilføje fransk plisserede gardiner over dem med tilføjelsen af en dobbelt rod. Forlade de tungere, silke, fløjl eller bomuld forhæng trukket åben ud vinduet i sommermånederne, tegning kun sheers om aftenen når det er nødvendigt. I vintermånederne, kan du tegne (eller blot trække lukket hvis på klip-ringe) både tynde og fransk plisserede gardiner for varme.

Tilføje en gesims over toppen af dine tynde og/eller fransk plisserede gardiner fuldender en statelig, elegant og formelle udseende. Koordinere polstret gesims for at koordinere eller matche de fransk plisserede gardiner. Planlægge din gesims størrelse, så det ikke griber ind i den åbning eller lukning af enten gardiner hængende på din spisestue windows.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com