Metoder til polering messing

August 10

Metoder til polering messing

Der er nogle metaller, der giver et strejf af antik klasse så subtilt som fint poleret messing. Den gode nyhed er, at polering ikke behøver at tage hele eftermiddagen eller skal du bruge produkter at lugt i timer bagefter eller lade dine hænder og klude farves. Nogle let retsmidler vil hjælpe dig med at bringe glans tilbage til din messing hurtigt og med et minimum af rod.

Lakeret messing

Tage en blød, let fugtig klud med tekstur af en klud ble og tørre messing grundigt indtil skinne igen. Du kan ikke brug for nogen renere eller polsk på alle, hvis du gør det mindst to gange om måneden. Bare tørre alle udskrifter og kedelige pletter væk indtil du har en ensartet glans.

Ikke-lakeret messing

Ketchup er en stor hjem afhjælpe for rengøring din ikke-lakeret messing. Bare klemme nogle direkte på en blød, tør klud og anvende det på messing. Når du er færdig, tager en fugtig klud og rengør off enhver synlig ketchup. Tage en anden tør klud og tørre det, ligesom du ville et lakeret messing overflade.

Hjemmelavet messing polsk

Du kan gøre din egen messing polsk. Skær en citron i halve og presse saften fra en af disse halvdele i en lille skål. Hæld i nogle salt og rør saft og salt indtil du har konsistens af en budding eller pasta. Dette er din hjemmelavede polske. Tage en blød bomuldsklud, tilføje nogle af denne polsk, og Gnid forsigtigt ind i metal, efter mønster af metal's korn. Hvis du har svært at nå nicher, grab en tandbørste til at anvende polske.

Beskytte din messing

Når du er færdig polering din messing, kan du tilføje endnu et skridt, der vil skære ned på den frekvens, hvormed du nødt til at gøre dette. Ising lidt olivenolie op på en tør, blød klud og gnid det ind i din messing. Ikke gnide ligesom du aftørring sticky fingeraftryk off; i stedet bare forsigtigt tørre det på overfladen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com