Naturligt alternativ til privatliv hegn

August 11

Hvis du tænker på at bygge et hegn for at give dig og din familie ekstra privatliv, først overveje at bruge et naturligt alternativ til traditionelle træ eller vinyl privatliv hegn. Naturlige hegn er ikke kun mere miljøvenlige, de også tilbyde det samme privatliv som traditionelle hegn og kan hjælpe med vinden og støj reduktion. Hvis din kommune har lovgivning om højden af hegn, kan en naturlig hegnet hjælpe dig med at omgå disse restriktioner. Der findes mange forskellige naturlige hegn typer at vælge imellem; hver enkelt vil tilføje skønhed til din værftet.

Evergreens

Evergreens, såsom canadiske Hemlocks, er bedst for familier, der ønsker en tætte privatliv hegn. Disse træer kan vokse op til 14 fod høj og har en 3-mund-wide spredning. De kaster ikke deres blade i efteråret, så du har en tyk hegnet i løbet af året. Træerne trives i fuld eller delvis sollys, men ikke gør godt under tørke, så i perioder med lidt regn, skal du yde kunstvanding for dem. Evergreens kan beskæres for at opretholde deres form og bo i et begrænset område, så du ikke behøver at bekymre sig om overvækst med denne indstilling.

Rose af Sharon

Rose af Sharon er en busk, der producerer smukke, tropiske udseende blomster og det gør en fremragende naturlige privatliv hegn. Vokser op til 10 fod høje, denne busk kan beskæres for at skabe en lav hæk, eller du kan tillade det at vokse til en mere naturlig, tilgroede look. Planten har hvide, røde, blå og lavendel blomster. Disse blomster tiltrækker bier, selv om, så dette anlæg bør undgås, hvis nogen i familien er allergiske over for dette insekt. Derudover mister busk sine blade i efteråret, så denne indstilling er bedst for familier, der ønsker at få personlige oplysninger kun i de varmere måneder.

Bambus

Det lyder måske eksotiske, men bambus gør en fremragende privatliv hegn. Der er mange bambus sorter, der kan modstå kulde; Macon Rivercane er et sådant eksempel. Grenene er tykt og vokse tæt sammen, hvilket gør det en tætte privatliv hegn.

Liguster

Liguster buske populære hedge beplantninger og er et godt valg for familier, der ønsker året rundt privatliv. Fås i semi-stedsegrønne og stedsegrønne sorter, disse planter vil hurtigt blive etableret når du planter dem. Du kan let beskære og forme dem til at skabe det ønskede udseende. De gør bedst i delvis for direkte sollys, og du skal forvente at vande dem ofte.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com