Kommercielle tørretumbler udluftningsanordning rengøring værktøjer

August 12

En nøgle til at hjælpe din tørretumbler sidst er længere regelmæssigt rengøre tørretumbler udluftninger og fælde. Over tid, udluftning og fælde fylde med lint og små genstande af tøj. Dette vil hindre tørretumbler er evnen til at tørre tøj og kan i sidste ende være en brandfare. At holde tørretumbleren i optimal stand, rense lint fælden efter hver brug og rengøre tørretumbler udluftninger en gang hvert par måneder. Du kan rense tørretumbler fælden med kommercielle tørretumbler udluftningsanordning rengøring af værktøj.

Wire børster

Professionelle Brug wire børster til at rengøre tørretumbler udluftninger. Disse wire børster har en ekstremt lange håndtag, der er stærkt og fleksibelt. Børsterne er stiv og danne en rund afslutning. Professionelle presse disse børster igennem udluftning i tørretumbleren. De matcher diameter af ventilen med diameteren af børsten til at sikre maksimal dækning.

Roterende børster

Roterende børster opfylde samme funktion som wire børster, bortset fra at de roterer automatisk. Ende hovedet af penslen roterer mens håndtaget forbliver intakt. Dette er især nyttigt, når børsten helt udvides mod den tørretumbler udluftningsanordning, hvor det kan være svært at rotere og agitere lint i ventilen.

Vent vakuum

Professionel tørretumbler udluftningsanordning rengøringsmidler støvsuge støv og andet snavs ud af ventilen. Tørretumbler støvsugere har en lang slange, som strækker sig dybt ind i ventilen og suger ud af snavs. De fleste støvsugere er transportabel og høj-drevne. Disse støvsugere har også en mindre slange vedhæftet fil til at rense lint fælden.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com