Kan du sætte Tin dåser i køleskabet?

August 12

Mange undrer sig over hvis opbevaring dåser i køleskabet vil forårsage mad til at ødelægge eller udvikle bakterier, der kan gøre dem syge. Mens lagring tin dåser i et køleskab er sikkert, er det ikke ønskeligt. Da andre mad opbevaring muligheder bedre bevare fødevarer smag og tilbyder de samme beskyttelse mod bakterier og fordærv, vælge disse i stedet for tin.

Smag/smag

Tin fra tin dåser vil blive absorberet af mad, og jo længere maden forbliver i køleskabet, jo større smag overførsel. Når du genopvarmning mad til brug, kan du mærke den tin smag. Der er intet farligt om metallisk smag, men det sandsynligvis forbedre ikke varianter af din parabol. Den eneste måde at undgå dette er at undgå at gemme mad i tin. Derudover kan ilt fra luften reagere med metal kan ændre smagen af din mad. Sure fødevarer som tomat gemmes i dåser vil misfarve Når nedkølet.

Tidsramme

Du kan holde maden nedkølet i dåser til en dag uden metallisk smag til maden. Hvis du bruger en del af en dåse sorte bønner til morgenmad burritos og planlægger at bruge resten af dåser for en bønnesalat aftenen, er det fint at nedkøle kan som er. For længere tidsperioder, ændre ud af beholderen.

Opbevaring

Plast eller glas containere holde mad godt og overføre ikke smag i maden. For at sikre en konsekvent smag og aroma til kogte retter eller konserverede grøntsager, supper eller bønner, overføre den ubrugte del af fadet til disse beholdere i stedet.

Sikkerhed

Metal og dåser er designet til at sikre fødevarer mod bakterier og fordærves. Din dåse varer vil være fint på hylden, og de vil ikke udvikle bakterier eller forkæle mens nedkølet. Men på grund af tabet af smag og farve, køle dåser er ikke anbefalet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com