Hvordan man dyrker en høj Money Tree

August 12

Hvordan man dyrker en høj Money Tree

Penge tree (Pachira aquatica) er også kendt som Malabar kastanje træ. Det vokser i våde og tropiske betingelser og producerer lang bælg, der indeholder spiselige nødder. De sorter, der avlere tog til at blive solgt som penge træer vil vokse op til 15 fod i højden, hvis frigivet fra forsnævringer af en lille plante pot. Bladene er en skinnende stedsegrønne og forværret palmately, hvilket gør penge træer en hyggelig gårdhave anlæg til varme klimaer.

Instruktioner

•Tag Pachira akvatiske plante pot og ryste jorden løs fra omkring rødderne. Placer planten i en spand med vand for at holde rødderne fra udtørring mens du forberede en plantning site.

•Vælg en permanent websted for dit træ, hvor det vil få seks til otte timers sol om dagen. Grave et hul så stort som rodklumpen med en skovl eller fylde en stor 5 - 10 gallon plante puljen med en blanding af halvt perlite og halvt almindelig pottemuld for god dræning.

•Indstil penge træet i sin rede plantning site og dække rødderne med jord, stampemaskiner det lidt når du har jævnet med jorden i hullet med det omkringliggende område eller fyldt plante puljen til 1 tommer af den øverste rand.

•Kapacitet træet for at slå sig ned i jorden omkring rødderne indtil det løber fra bunden af beholderen, eller med omkring 2 gallon til jorden-plantet træet. Vand dagligt indtil ny vækst vises og derefter vand som nødvendigt for at holde jorden fugtig.

•Fertilize dine penge træet med en generel, all-purpose gødning ifølge producentens anvisninger hver måned i løbet af sommeren vokser sæson.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com