Sådan reparation Knockdown gipsvæg

August 12

Sådan reparation Knockdown gipsvæg

Reparation knockdown drywall kan virke som en skræmmende opgave, når lokationen kræver reparation er lige i midten af væggen, men det er så nemt som at have de rigtige materialer, værktøjer og reparation tips. Årsagerne til denne form for reparation job kan være på grund af en sektion af drywall erstattet skyldes skader eller fordi du simpelthen ikke kan lide hvordan en bestemt sektion ser ud i forhold til resten af væggen. Det mest vigtige ting at huske er at forsøge at matche reparation med det overordnede udseende af resten af væggen tekstur.

Instruktioner

•Purchase en tilstrækkelig forsyning af drywall mudder på din lokale hjem forbedring butik. Købe det mudder, der er allerede forblandet og klar til anvendelse. Køb en 6-tommer og en 14-tommer drywall efterbehandling kniv, samt en 14-tommer mudder gryde. Hvis du vil anvende mudder til nye gipsvægge, så skal du også købe en gipsvæg primer maling og anvende primeren til gipsvæg med en pensel, før du anvender den nye mudder.

•Åbn balje af drywall mudder og scoop nogle til din mudder panorere ved hjælp af 6-tommer efterbehandling kniv. Tag et godt kig på hvordan store plamager af tidligere anvendte knockdown drywall er og begynde at duppe våde drywall mudder på den ikke-teksturerede overflade område, kopiering af det forrige mønster.

•Knockdown den nye mudder plamager med både 6-tommer og 14-tommer efterbehandling knive periodisk. Den afstand, du holder tips af vinger væk fra væggen afhænger af tykkelsen af de tidligere indsatte tekstur. Hvis du føler, at du ikke gør et godt job, kan du altid skrabe off den våde mudder og starte forfra. Prime og male den nye tekstur til at matche den eksisterende maling job, når det har tørret grundigt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com