Hvad blomster er i sæson i juni i nord?

August 12

Hvad blomster er i sæson i juni i nord?

Northerners kamp gennem kolde, våde, iskolde, mørke vintre med ét mål for øje: at overleve indtil foråret, hvor de vil blive belønnet med den kaotiske farve og sort juni blomster, der er igen dukket op med overraskende hurtighed ud af fugtig jord lige netop varm. Mange af de mest slående forårsblomster er relateret til hinanden, men de findes i sådan varierede former, farver og dufte, der få sikkert indse, de er af samme slægt.

Narcissus

Narcisser er forår-blomstrende staude pærer med disc, krone-lignende eller trompet formede blomster generelt i hvid eller gul på stilke 12 inches til 16 inches høj. Nogle af de mest genkendelige blomster af slægten Narcissus er påskeliljer, paperwhites og jonquils. Narcisser er stærkt duftende, og narcissus olie er almindeligt anvendt som en komponent af blomstermotiver parfume. Navnet på disse blomster, stammer fra græske "Närke," hvilket betyder stupor eller følelsesløshed, måske en reference til virkningerne af dens duft, eller måske til, at dens pærer er giftige. Narcissus pærer er bedst plantet i efteråret. De ser bedst ud i grupper af otte eller flere pærer. Pærer vil opdele og stige i antal; klumper af pærer bør opdeles hver fem til 10 år. Når blomsterne blomstre, de bør være deadheaded (de døde blossoms fjernet) at udvide den blomstrende sæson.

Syrener

Syrener er en af de smukkeste og mest aromatiske af forårsblomster. De 1.000 sorter af lilla buske varierer meget i størrelse, fra 4 fødder til 8 fod i højden til mere end 30 fod. Lilla blomster er alt for kortvarig, men med så mange sorter findes, lilla elskere kan plante et udvalg af forskellige typer og holde syrener, der blomstrer i deres gård i flere uger. Syrener, der opstod i Europa og Asien, blev bragt til USA i kolonitiden og blev populær i New England, hvor de er stadig favoritter. Syrener buske foretrækker fuld sol, veldrænet jord og omkring en tomme af vand om ugen under den blomstrende sæson. Selv om de kan tage et par år til at blive etableret, de er stort set uforgængelige ovenpå og kan leve i hundreder af år med meget lidt pleje.

Delphinium

Slægten Delphinium, bestående af 300 arter af planter, blev opkaldt efter det græske ord "delphinion," betyder dolphin; Blomsterne siges at ligne næsen af en delfin. Nogle delphiniums har dramatiske blomster med enorme pigge af blomster vokser i dynger af lacy, mørke-grønne, blanke løv. Delphinium blomster, kan i nuancer af hvid, pink, rød, blå og lilla, være så meget som 6 fod høje. De to hovedtyper af delphiniums er Delphinium ajacis, der producerer lange stængler med blomstrer, og Delphinium konsolidering, som er lidt bredere end høje og producere klynger af blomstrer. Disse planter kræver fuld sol til halvskygge og bør plantes på et beskyttet mod stærk blæst, fordi de er toptunge når i flor. Delphiniums gør bedst i et klima med kølige somre.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com