Petroleum & dens anvendelser

August 12

Petroleum & dens anvendelser

Petroleum, også kendt som paraffinolie, er en væske, brændbart kulbrinte. Det er meget brandfarligt og er mest almindeligt anvendt som en brændsel til opvarmning i både indenlandske og industrielle sektorer. Sit ry som en husstand varen var beskadiget i 1880, da en rapport fandt, at næsten to ud af hver fem New York City brande var forårsaget af defekte Petroleum lamper. Men det har siden restaureret sit ry som en sikker midlertidig varme løsning og bruges til en lang række formål.

Opvarmning

I midten af 800s Annoncen var en persisk videnskabsmand ved navn Razi den første person til at skrive om destillere petroleum/olie for at oprette en Brandfarlig væske. Petroleum er blevet brugt som en varmekilde lige siden. Dens salg beskattes ikke i USA, og det er et billigere alternativ end el og gas opvarmning. Men, det kan være farligt, når det anvendes i områder, der ikke er ordentligt ventileret. Af sikkerhedsgrunde, skal en petroleum varmelegeme tændt og slukket uden for.

Brændstof

Rød Petroleum der bruges som motorbrændstof til landbrugs-udstyr, f.eks. traktorer og generatorer. Når distribueres til landbrugsmæssige formål, er det farvet rødt, så den let kan adskilles til skattemæssige formål. De biprodukter, der er indeholdt i farvestofferne betyde, at brændende røde Petroleum kan være skadelige for dit helbred og miljøet. Regelmæssig Petroleum bruges som brændstof til fiskeri skibe og små, lys air håndværk. Det er også bruges som kommercielle jetbrændstof, under navnet Jet-A. Hvis ikke anvendes ansvarligt, kan Petroleum udgøre en brandfare.

Belysning

Elektricitet er almindeligt erstattet Petroleum til belysningsformål, men det er stadig en af de mest populære valg for lampe og lanterne olie. Brændende Petroleum olie producerer en ubehagelig lugt ved forbrændingen. Petroleum er ikke giftige og er sikker til brug indendørs, forudsat et vindue er åbne mindst ¼ tommer til at tillade nok ilt at komme ind i stuen. Petroleum lanterner er for det meste bruges til camping formål, fordi de er transportabel og nem at transportere.

Insekticid

I det sene 19. og tidlige 20 århundrede, blev Petroleum brugt som et insekticid til at dræbe myg larver. En lille mængde af Petroleum blev føjet til stillestående vand til at afskrække og dræbe myg. Denne metode bruges igen i nogle samfund, hvor myg har udviklet en resistens over for pesticider, som standard.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com