Eureka Sweeper instruktioner

August 12

Eureka gør et stort antal støvsugere og fejemaskiner således at du kan finde det perfekte produkt til dit hjem behov. Eureka fejemaskiner er generelt lille og let, så du kan flytte dem ind i selv de strammeste af rum, og de indeholder kun nogle få komponenter, så forsamlingen og rengøring er simple opgaver. Mens hver model af Eureka fejemaskine kan have lidt forskellige specifikationer og funktioner, er den grundlæggende betjening af alle deres enheder næsten identisk.

Instruktioner

•Sæt støv filtret ind i store støv bin, derefter placere støv bin i fordybningen på forsiden af en sweeper. Det vil klikke på plads. På nogle modeller, kan du derefter har til at forbinde gulvmundstykke hoveddelen ved indsætter røret i toppen af dysen i hullet i bunden af de vigtigste organ. Når fuldt indsat, vil det klikke på plads.

•Tryk på låseknappen i toppen af hovedenheden, ved siden af hullet til håndtaget. Mens du holder denne knap, skal du indsætte langt håndtag røret ind i hullet på enheden. Tryk på ned indtil det klikker på plads, så Tilslut håndtaget og håndtag tube.

•Plug enhed i en stikkontakt. Hvis din model af sweeper ikke har en elektrisk ledning, montere den på dens opladning beslag for flere timer at få strøm nok til at fungere.

•Drej switch på forsiden af Eureka Fejemaskine til "On" position til at starte rengøring. Nogle modeller har to stillinger, "Etager" og "Tæpper." At vælge "Etager" vil starte vakuum kun. At vælge "Tæpper" vil starte vakuum og rullerne.

•Drej fejemaskinen ud og frakoble den, når du er færdig med rengøring. Trykke på knappen støv cup låsen på forsiden af fejemaskinen til at frigive støv cup. Fjern filter fra støv cup og ryst indholdet af både i papirkurven. Rengør filteret med varmt vand og et mildt rengøringsmiddel, og derefter erstatte det og dust-cup, når det er tørt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com