Er det for varmt til at vokse pæoner i nordlige Mississippi?

August 12

Er det for varmt til at vokse pæoner i nordlige Mississippi?

Sydlige haver tilbyder mindre gæstfrie betingelser for pæon busk, som koldt vejr har brug for ordentlig plante udvikling. Men det betyder ikke, de ikke kan vokse pæoner på alle; gartnere i nordlige Mississippi kan faktisk vokse pæoner.

Geografi

Mississippi omfatter hårdførhed zoner 7 og 8, med zone 7 dækker det nordøstlige område af staten ned mod den centrale del. Avlere i zone 7 kan nyde baggård urteagtige pæon planter og i alle områder af staten kan vokse relaterede træet peony.

Overvejelser

Urteagtige pæoner brug for en periode af vinteren chill at udvikle, hvilket er grunden til de ikke vokser så langt sydpå. I en artikel til State-by-State hjemmeside, Mississippi havearbejde forfatter Margaret Gratz anbefaler tre pæoner til Mississippi: Festiva Maxima, Sarah Bernhardt og Monsieur Jules Elie. Disse er "lav chill" pæoner med reduceret behovet for vinteren chill.

Beliggenhed

Om plantning, træ pæoner eller urteagtige dem, give din pæon plante fuld sol eller delvis skygge at fremme blomstring. Plant Mississippi pæoner i efteråret og fjerne plante barkflis i vintermånederne, så rødderne får mere chill. Erstatte barkflis i foråret for at hjælpe jorden bevarer fugten.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com