Hvordan du udskifter elektriske Baseboard varme

August 13

Hvordan du udskifter elektriske Baseboard varme

Elektrisk baseboard ovne er en sikker måde at varme dit hus. En korrekt placerede el-radiator er en ydermur, under et vindue. Den kølige luft, der kommer gennem vinduet synker retning af varmelegemet. Varmer så varmer luften og ekskluderer det ind i stuen, skaber en cyklus. Elektrisk baseboard varmeapparater skal udskiftes fra tid til anden. Købe en ny kan spare dig penge i udgifter til energi og give dit værelse en friskere udseende.

Instruktioner

•Drej off strøm til elektriske baseboard varmelegeme fra boksen vigtigste breaker. Fjerne baseboard varmelegeme sidepanel, som dækker ledninger forbindelserne, ved at fjerne skruen med en boremaskine, udstyret med en Phillips-head bit. Hold et kredsløb tester til ledninger til at sikre, at ingen magt er leveret til varmelegeme.

•Løsn møtrikkerne holder ledninger forbindelser sammen ved at dreje dem mod uret med fingrene. Kig på baseboard varmelegeme bagpanelet for skruerne haektrawlere til væggen. Bruge øvelsen til at fjerne alle skruer, og trække varmelegeme væk fra væggen.

•Tag knockout på den nye baseboard varmer bagpanelet. Nogle knockouts er hamret ud, mens andre har en slot til en flad-head skruetrækker til at passe og twist stykke ud. Du vil fiske ledninger gennem denne knockout.

•Løsn skruen, ved hjælp af boret og holder den nye baseboard varmer sidepanelet på plads. Placer den nye baseboard varmelegeme mod væggen. Sørg for at du har mindst 12 inches mellem varmer og de omkringliggende objekter.

•Sæt den medfølgende ledning klemme ind i hullet for knockout. Skub ledningsføring gennem bagsiden af klemmen, indtil det rager 6 inches foran baseboard varmelegeme. Brug drill, stramme den klemme skruer for at holde ledningerne på plads.

•Køre den en stud finder langs baseboard varmelegeme øverste kant til at lokalisere væggen studs. Indsæt de medfølgende skruer gennem mærker på den baseboard bagpanelet. Brug drill, spænd skruerne, sikring baseboard varmelegeme på plads.

•Klippe off tips af ledninger kommer fra væggen med en wire cutter. Restrip ledninger, ved hjælp af wire strippere for at afsløre ny ledning. Holde den grønne ledning knyttet til baseboard varmelegeme mod den grønne ledning fra væggen. Twist en wire møtrik over de to ledninger til at holde dem sammen.

•Installer termostat på baseboard varmeren eller væg, efter producentens anvisninger. Der er to typer af termostater--enkelt pole og dobbelt pole. Hver termostat er kablet lidt anderledes. En topolet termostat er sikrere, fordi magt kører til baseboard vandvarmer kan være slukket. En enpolet termostat leverer konstant strøm til baseboard varme, selvom ovnen ikke kører.

•Sæt sidepanelet på baseboard varmelegeme. Hvis termostaten er monteret på varmelegemet, bruge den medfølgende termostat cover med et hul til knop til at passe gennem. Sikkert det på plads med den medfølgende skrue. Gendanne magten til baseboard varmelegeme.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com