Hvordan du tilføjer ekstra sikkerhed til en lejlighed

March 8

Hvordan du tilføjer ekstra sikkerhed til en lejlighed

Når du lejer en lejlighed, kan du normalt ikke ændre dine låse eller installere et sikkerhedssystem. Der er nogle enkle ting du kan gøre selv at sikre din lejlighed.

Instruktioner

•Hvis du vil starte, tilføje alarmer til dine døre og vinduer. Du kan købe stick-on alarmer til dine døre og vinduer. Alarmen består af to dele. En del pinde til døren og anden side holder sig til dørkarmen. Når døren åbnes, delene adskilles, og dette sætter en alarm. Disse alarmer har et på og sluk-knap så du ikke behøver at høre alarmen, når du indtaster og efterlade din lejlighed. Sørg for, at disse alarmer er sikkert placeret på dine døre selv fordi de vil ligeledes lyd Hvis limen mislykkes, og de falder ud af døren.

•Next, du kan sikre dine vinduer med nogle simple træ stænger. Måle rummet over din nederste vindue og skære et træ stang til at længde. Sted træstiften i mellemrummet mellem det vindue ramme og bunden vindue, når du ønsker at sikre vinduet og holde det lukket.

•Du kan også købe en dør marmelade stang, der kan tilføje ekstra sikkerhed til nogen dør. Denne stang kan bruges til din hoveddør eller endda en soveværelse dør. Det virker ved afstivning døren så folk ikke kan komme ind selv om de låse døren. Toppen af stangen dias under dør knop og bunden hviler på gulvet på et vinkel. Du skal sparke stangen på plads til at tilføje pres mellem knop og gulv.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com