Sådan holder du dit badekar skimmel gratis

August 15

Fjerne skimmelsvamp i dit badekar er et must. Ingen ønsker at se de grimme sandkorn i hjørnerne. Det er værre end at se bivirkninger, at det kan tage dem sundhed. Derfor er det vigtigt at holde dit badekar skimmel gratis. Der er en række måder, du kan holde formen fra dit badeværelse. Så længe du er vedholdende behøver du ikke at bekymre sig om de ubehagelige bivirkninger. Læs videre for at lære mere.

Instruktioner

•Keeping dit badekar spic og span er let at sige, men det lader til at der altid er noget ubehagelig lurer rundt om hjørnet. For at holde mug fra dit badekar og brusebad, skal du holde dig ajour om rengøring. Det er vigtigt at starte med en ren overflade.

•Break ud af din scrub pensel og svamp. Knofedt er et must her. Selv hvis du ikke kan se nogen skimmel rester skal du spray badekar rengøringsmidler og derefter give alle områder en god krat ned. Tøv ikke med at komme derind på knæene. Det er en god idé at bære tøj, der ikke er ædle til dig som de rengøringsmidler har tendens til at afblege tøj.

•Efter du indledende krat ned du vil ønsker at lade produktet sidde i cirka en time. Lad det gøre arbejdet for dig. Når en time er gået skylle karret med varmt vand. Sørg for at alle produktets er off alle overflader af karret.

•Nu skal du blot holde sig ajour med rengøring. Der er en masse af husholdningsprodukter, der er lavet til brusere og baljer. De fleste er nem at bruge. Nogle du kan bare sprøjte hver så ofte og derefter skylles under den næste balje brug. En skimmel-fri plads er nødvendig, når familiemedlemmer badning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com