Hvordan til at udbrede Dawn Redwood fra stiklinger

March 9

Hvordan til at udbrede Dawn Redwood fra stiklinger

Dawn redwoods, videnskabeligt kendt som "Vandgran glyptostroboides," er den mindste række familien redwood træer. Selvom mindre end Giant Sequoia og andre sorter, vokser en moden dawn redwood op til 90 fod høje. Medmindre du har en meget høj stige, skal du finde et relativt nyt træ, hvis du ønsker at overføre ved hjælp af stiklinger. Høste dine stiklinger helst fra midten til slutningen af foråret. Når du har en stilk skæring fra en Vandgran, vil du kunne transplantationen unge det følgende år.

Instruktioner

•Sterilize et par af beskæring neglesaks. Hæld sprit over vingerne eller dyp dem i en opløsning af 1 del blegemiddel og 9 dele vand. Tillad neglesaks til tørre.

•Undersøg din unge dawn redwood for vækst fra sidste år eller deromkring. Ser for grønne spirer, der er omkring den samme omkreds som en blyant og omkring 6 inches lang. Skære skyde på noden hvor det forbinder til den vigtigste gren. Sted at skære i vand.

•Fyld en 10-tommer plantning pot med sphagnum eller en blanding af lige dele sphagnum og perlite og vermiculit. Skubbe en blyant i blandingen til en dybde af omkring 3 inches at lave en plantning hul til opskæring.

•Tag skære fra vandet og bruge de steriliseret neglesaks til snip off alle blade fra bunden 3 inches. Tryk på skyde ind i nogle rode hormon, således at den afskårne ende og de lavere 2 inches eller deromkring er helt belagt.

•Laveste rede skyde ind i plantning hul. Skubbe den plantning medium omkring det, og vand rigeligt indtil mediet er fugtigt. Placer plantning puljen i en klar plasticpose og binde åbning for at forsegle den. Dette vil skabe et drivhus-lignende miljø og hjælpe skære tage rod. Holde gryden i et varmt rum i indirekte sollys.

•Kapacitet opskæring dagligt med en sprayflaske, der har en tåge indstilling. Træk forsigtigt på skyde efter cirka to til fire uger. Hvis det stikker i jorden, har det dannet rødder. Tag gryden ud af posen og Placer det i direkte sollys. Fortsætte med vanding let hver dag, indtil du transplantation ungt træ til sin permanente placering den næste forår.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com