Sådan tilsluttes en magnetisk Switch

August 16

Magnetiske afbrydere bruge en sikker, lav-aktuelle kontrolkredsløb til at styre en høj-aktuelle belastning kredsløb. En magnetisk switch består af en elektromagnet og et sæt high-power kontakter eller poler. De mest almindelige magnetiske afbrydere er to-polede og 3-polet afbrydere til brug med enfaset og tre-faset kredsløb. Styringskredsløbet trækker mellem 0,5 ampere og 1,0 ampere og kablet med AWG 16 wire. Typisk styre magnetiske afbrydere elmotorer kræver en Driftsomgivelser nuværende end 10 ampere.

Instruktioner

•Vælg en magnetisk switch baseret på fuld belastning ampere og linje spænding på motoren det er at styre. Montere den magnetiske switch som tæt på motor som muligt. Montere start-stop kontrolrum på det punkt, hvorfra motoren vil blive drevet.

•Installer en længde af styrekabel mellem den magnetiske switch og start-stop station. Fjerne den ydre dækker fra kontrolkablet, udsætter seks inches af ledninger enden start-stop station og 12 inches af ledninger enden magnetiske switch. Fjern 3/4 tommer af isolering fra enderne af de enkelte ledninger.

•Fasten solerede ende af sort kontrol wire til #1 terminal på knappen "Stop". Twist den nøgne dirigent omkring skruen i en højre twist og stramme skruen ned på den. Altid wrap tråd omkring en terminal skrue i retningen højre, så ledningen vil blive trukket strammere mod skruen som skruen er strammet. Indpakning wiren i retningen venstre forårsager wire skubbes væk fra skruen.

•Tilslut rød kontrol wire til #2 terminal, fælles terminalen mellem knapperne start og stop på start-stop-stationen på samme måde som du tilsluttet den sorte ledning til #1 terminal. Tilslut blå kontrol ledningen til #3 terminal på start-knappen. Dobbelt-tjekke alle forbindelser for at sikre de rigtige farve ledninger er knyttet til de korrekte terminaler og derefter installere dækslet på kontrolrum.

•Sæt kontrolelementet sort ledning til linje 1 terminal på den magnetiske switch. Vedhæfte den blå ledning til coil side af normalt åbne kontrol kontakter, terminal 3 på den magnetiske switch. Vedhæfte den røde ledning til #2 terminal på normalt åben kontrol kontakter.

•Tilslut ledningerne fra tjenesten panel til linje 1 og linje 2 terminalerne på den magnetiske switch. Tilslut ledningerne fra motoren til "T" terminaler på den magnetiske switch. Størrelsen af disse ledninger vil være baseret på motorens fuld belastning ampere og specifikationer valgt fra tabel 310-16 af de nationale elektriske kode.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com