Sådan holder en kælder tør

August 16

Sådan holder en kælder tør

Er din kælder, fugtig, våd eller udsat for oversvømmelser? At have en fugtig eller oversvømmet kælderen ikke kun ruiner godt humør, det kan skade dit hjem og ejendele. At holde en kælder tør hjælper med at beskytte dit hjem fra oversvømmelser og mug skader og tillader dig at gøre bedre brug af din kælder potentiale. Der er flere ting du kan gøre for at hjælpe med at holde din kælderen tør.

Instruktioner

•Installer tagrender og nedløbsrør. Hvis du har tagrender, Sørg for de flyder frit og rense for debris. Nedløbsrør skal udvide 6 eller flere fødder væk fra fundamentet vægge.

•Kontrollér jorden langs hele fundamentet for at sikre lønklasse skråninger ned og væk fra dit hjem. Indkørsler, gåture og terrasser bør gøre det samme. Overflader, der er flad eller slog mod hjemmet kan sende enorme mængder af vand mod fundamentet. Også sikre din landskabspleje og beplantninger nær de udvendige vægge er ikke diffusering vand. Hvis naturlige dræning er et problem, overveje at installere en perimeter afløb langs instituttet til at bære afstrømning vand væk fra huset.

•Installer en automatisk sump pumpen i kælderen. Find området dampest i kælderen til denne installation. Hvis du allerede har en sump pumpen, kan du overveje at sænke pit. Sikre, at pumpen er i god stand og drænvand fra pumpen flyder klart hjemmefra. Også overveje at tilføje backup strøm til din sump pumpe. Dette vil klare stillestående kælder vand. Et alternativ til en sump pit er en indendørs perimeter afløb, som er at foretrække i visse situationer.

•Anvend en affugter. Lad dræning flow ind i sump pumpen pit, så løbende tømning af en affugter ikke er påkrævet. Du skal muligvis to affugtere på modsatte sider af din kælder. Et alternativ til affugter er ventilation. Blot at åbne vinduerne kælder kan hjælpe tørre ud i kælderen. Dette er dog en midlertidig løsning.

•Seal kældervægge. Der er mange Beton forsegling produkter, du kan bruge til at stoppe fugten fra kommer gennem væggene i din kælder. Der er også produkter til kældergulve. Husk på, at disse produkter ikke vil stoppe betydelige mængder af vand eller nedsivning.

Tips & advarsler

  • Kælderen imprægnering kræver ofte en flerstrenget tilgang. Overveje at prøve flere af metoderne ovenfor.
  • Landskabspleje dræning og perimeter dræning kan være kompliceret. Overvej hvad du er i stand til at gøre, og hyre en professionel, hvis nødvendigt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com