Sygdomme i søde kirsebær træer

August 16

Når der oprettet, vokse søde kirsebær træer med lidt omhu; befrugte de første par år, anvende hvilende insektmiddel og beskære årligt. Det primære problem forbundet med søde kirsebær træer, bortset fra fugle, er sygdommen.

Typer

Der er to primære typer af sygdomme, der påvirker den søde kirsebær træ. Én type er forårsaget af bakterier og den anden er resultatet af en svamp.

Betydning

Sygdomme, der angriber kirsebærtræer kan påvirke væksten, blomstrende, frugtproduktion og livet i træet. Frugten af en syge træ vil ofte rådne før modnes. Det er vigtigt at identificere de tidlige stadier af sygdommen og behandler i overensstemmelse hermed.

Identifikation af bakterielle sygdomme

Bakterielle sygdomme er let plettet og ofte præsentere visuelle tegn såsom cankers eller frugt, der er råd for tidligt i bunden. Cankers kan være på stammen, lemmerne og filialer.

Identifikation af svampesygdomme

Den hyppigste indikation af en svampesygdom er en usædvanlig farve eller et mønster af svag vækst, der kan være på stammen, grene, kviste og blade.

Overvejelser

Klima, hvor søde kirsebær træer vokse kunne bestemme typerne af sygdomme, der skal behandles på forhånd. Kølige, fugtige områder har flere problemer med svampesygdomme end bakteriel.

Forebyggelse/løsning

Holde kirsebærtræer tilstrækkeligt er befrugtet og beskæres den letteste metode for sygdomsforebyggelse. Korrekt beskæring giver mulighed for udluftning af træet lemmer og reducerer et miljø, der er befordrende for sygdom.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com