Om over jorden Pool stiger & trin

August 16

Over jorden, swimming pools er blevet særdeles populært som baghave former for sjov og underholdning. Familien kan tilbringe kvalitetstid sammen mens du slapper af og køle af i privatlivets fred i vante omgivelser. Nogle over jorden pool ejere opbygge en alle omkring deres pool, eller delvist omkring det, mens andre vælger den fritstående look. I begge tilfælde, for at få adgang inde, en stigen eller trapper er nødvendige.

Dæk stiger

Lavet af rustfrit stål, andre kombinationer af metal eller plast, kommer dæk stiger i en bred vifte af stilarter. Den måde, de arbejder er ved at lade de badende at klatre ned i poolen fra et dæk, der er omkring en del eller hele omkredsen af poolen. Dæk stigen har fra tre til fem trin på ækvidistante højder og to håndlister at arc flere fødder over dækket og tillægger dæk fastspændt anker Sockets. Disse håndlister forvandles til lodrette sektioner eller sideskinner af struktur stikker ned i vandet, der holder skridt på plads.

Trapper

For de svømmere, der føler sig mere komfortabel og sikker på trappen i stedet for trin på en stige, der er trapper. At have håndlister svarende til dæk stigen, fører disse badende til en serie af trappen går fra bunken højden til poolen. Den store forskel i trappen i stedet for stigen er, at håndlister fortsætte tiltrin bunden. Denne funktion giver sikkerhed og sikkerhed, af trin for ældre voksne, der kan være usikker og bange for at miste deres balance. Folk med skader kan også få nem adgang til swimmingpoolen på denne måde.

Bryllupskage trin

Et sæt af differentieret fremgangsmåde, der ligner lag af en bryllupskage give adgang til poolen fra et dæk. En metallisk Håndliste giver badende noget at holde fast i, som han ned i poolen. Bryllupskage trin starter ud med deres mindste tier på vandstanden. Resten af metodetrin får gradvis større og ende i en semi-cirkulært platform lige over swimmingpool etage dybde.

A-Frame stigen

For personer uden et dæk er A-Frame stigen, hvad din pool skal. Badende begynder klatring op ad stigen fra jordoverfladen, normalt fem eller seks trin, der fører til en platform. Platformen skræver over pool væg. En gang deroppe, badende vender rundt og begynder klatring ned anden del af A-Frame stigen i vandet. Disse lejdere er fremstillet af polyethylen eller andre holdbart plast materiale designet til at bære op til så meget som en 300-lb.load.

Pool Entry System

Dette er en dobbelt trappe indrejse system for dem over jorden puljer uden et dæk. Badende begynder ved jordoverfladen, klatrer op en trappe med håndlister til en platform, også med håndlister, og derefter endelig tilbage i poolen via en anden trappe. Dette er den største af alle strukturerne, indrejse, men langt og væk, det er den sikreste form for løsning.

Funktioner

De fleste af trapper og trin giver skridsikre overflader med riller, der tillader vand at løbe i stedet for at samle, hvilket er en velkommen sikkerhedsfunktion. A-Frame lejdere yde sving op sektioner, der løfte de nederste tre eller fire trin fra stueplan til en kan ikke nås, låste position til at afholde små børn fra at få ukontrolleret adgang til swimmingpoolen. Pool post system giver en dør, der blokerer og låser trapper del af opstigende trappen går ind i puljen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com