Du kan bruge en damp moppe på ulukkede gulve?

March 11

Du kan bruge en damp moppe på ulukkede gulve?

Designet til brug på befæstede arealer kun producenter kan insistere på, at en damp moppe er sikker at bruge på enhver gulv, men en nærmere undersøgelse af den litteratur, der kommer med rengøring værktøj normalt afslører den bestemmelse, at gulvet skal have en intakt, færdige overflade lag. Træ og laminat gulve kan være specielt problematisk som damp mopper kan fratage den eksisterende finish, ridse overfladen, forårsage vridning og annullere den træ gulv producentens garanti.

Damp moppe fordele

Damp mopper kræver ingen skrappe kemikalier til at rengøre gulve effektivt. Disse rengøringsredskaber omdanne vand til steam for at drive ud af snavs. Solid overflade gulve såsom marmor, granit eller keramiske fliser kan rengøres meget effektivt ved hjælp af damp. Damp moppe tilbyder et grønt alternativ til potentielt forurenende rengøringsmidler og kan derfor være en miljøvenlig valg for nutidens hjemmegående. Store besparelser på dyre rengøringsmidler periodiseres over levetiden af denne rengøring værktøj.

Damprensning trægulve

Trægulve er normalt forseglet med lak eller polyurethan. Ældre gulve kan have mistet meget af deres beskyttende segl på grund af års slid--især i områder med høj trafik. Manglen på overfladen forsegling kan ikke umiddelbart indlysende for en uerfaren observatør. Hvis en damp moppe bruges på en ubeskyttet træ gulv, kan damp trænge træfibre og forårsage gulve til at spænde eller warp. Hvis du er i stand til at garantere trygt for integriteten af segl på din hårdttræ gulv, undgå damp moppe rengøring.

Damprensning laminat

Laminat gulve er en lagdelt produkt med meget lidt beskyttelse mod vand indtrængen. Når vand trænger det tynde, ydre lag, kan skaden være øjeblikkelige og uigenkaldelige. Laminat kantning er særligt sårbar, da vandet kan nemt migrere under ulukkede sokler og suge ind i spånplade kantning liggende under. Ren ikke laminatgulve, der udviser synlige ridser med en damp moppe. Vand kan nemt trænge ind til den indre laminate kerne via den skæmmet overflade og beskadige gulvet.

Garanti spørgsmål

Det er klogt at tjekke med småt på de garantier og brugsanvisning, der ledsager både individuelle damp mops og type af gulv du agter at rengøre. Damp moppe producenter kan reklamere for deres produkt til brug på alle gulve, men gulvfirmaer kan indikere, at Damprensning vil annullere enhver garanti, som beskyttelse mod gulvet skader. Undgå damp opsamlingsoverførsel hvis du er i tvivl, gulvproducenten vil ære sin garanti forårsaget ved hjælp af denne metode til rengøring.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com