Hvordan man dyrker kinesiske urter i containere

August 18

Hvordan man dyrker kinesiske urter i containere

Kinesiske urter er blandt de mest varierede i verden bruges til både madlavning og medicinske formål. Ikke kun gøre de forbedrer smag og aroma af almindelige retter, men de giver også alternative behandlere forskellige lægemidler at vælge imellem. Kinesiske urter såsom ginseng, ginkgo biloba, søde Annie og dong quai er nemme at dyrke, især for begyndere, og krydre din urten containere med farve. Vokse potteplanter urter indendørs, hvis du bor i et koldt klima.

Instruktioner

•Fyld seed tray flats med lige store mængder af høj kvalitet pottemuld og organisk kompost. Label hver container med navnet på urten du vokser. For eksempel, rød salvie, søde Annie og kinesisk lakrids er let at vokse kinesiske urter, egnet til begyndere gartnere.

•Sæt spidsen af en dyvel eller stick til indstøbning medium og draw parallelle linjer i hver bakke, fordelt 2 til 3 inches fra hinanden. Drys krydderurte frø i hver række og dække let med blandingen. Overrisle jorden, indtil det er jævnt fugtig, men ikke klæg.

•Dæk hver bakke med plast. Angiv bakkerne i en varm plet med indirekte men lyse lys eller under grow lys, der er aktiveret for seks til otte timer hver dag. Frøene spire i to til tre uger. Fjerne den plastikfolie, når planter vokser 1 tommer høj.

•Kapacitet planterne regelmæssigt så jorden forbliver jævnt fugtig på alle tidspunkter. Flytte bakkerne til et sted med indirekte men lys lys, som en solrig vindueskarm, der modtager seks timers solskin hver dag. Sikre dagtimerne temperaturen i stedet resterne mellem 65 og 75 grader Fahrenheit og natten temperaturen falder ikke mere end 10 grader.

•Transplant planter til enkelte Potter når de vokser 3 til 4 inches høj. Fyld en 6-tommer gryde med lige store mængder af kompost eller perlite og jord. Skub en murske under rødderne af hver urt sætteplante og løft den ud til fjerne planterne fra hver CD-skuffe. Danne en plantning hul i midten af hver pot, som dybt som rodklumpen af sætteplante men dobbelt så bred.

•Laveste rodklump ind i hullet og dække forsigtigt med jord. Placer Potter i nærheden af en solrig, varm vindueskarmen med masser af indirekte sollys. Vand potterne regelmæssigt for at holde jorden jævnt fugtig på alle tidspunkter.

•Fertilize kinesiske urter med en vandopløselig gødning fortyndet til halv sin anbefalede styrke hver anden uge i vækstsæsonen. Inspicere urter for skadedyr som svamp myg, bladlus, spider mider og larver. Håndplukke skadedyr eller sprøjte dem med en hjemmelavet sæbevand løsning 2 tbsp. opvask sæbe fortyndet i 1 gallon af vand.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com