Hvordan at skære en lige linje på krydsfiner

August 18

Hvordan at skære en lige linje på krydsfiner

Lige kanter er afgørende for mange træbearbejdning projekter. En bordrundsav er den bedste måde at oprette en lige kant i krydsfiner, men er ikke altid tilgængelige. Ved hjælp af en rundsav og et lige stykke tømmer som en lige kant, kan du oprette en brugbar lige kant på næsten enhver tømmer, herunder enhver tykkelse af krydsfiner.

Instruktioner

•Measure og mark placeringen af den lige linje på din krydsfiner langs begge kanter. Foranstaltning fra indersiden kant af cirkulæret så bundpladen på overfladen af vingen, typisk 1 1/2 inches. Gøre en anden mark langs hver kant, denne afstand uden for det første sæt af varemærker.

•Vælg et lige stykke tømmer til brug som en lige kant. Lægge din straight edge på krydsfiner. Placer tømmer med indvendigt kant af tømmer på linje med det andet sæt af varemærker. Klemme dette board i position med en C klemme på hver side. Åbn klemmerne og sæt dem med toppen af C under krydsfiner og skrue stop på toppen. Stramme skruen for at låse klemmen på plads på hver side.

•Anbring saven, så indvendigt kant af saw bundplade er mod kanten af tømmer lige kant med bladet justeret på ydersiden af det første sæt af varemærker. Starte saven og skære igennem din krydsfiner, med så ridning fast mod kanten af din tømmer lige kant. Støtte den brik, du er afskære sikkert, således at materialet bliver niveau for at forhindre, at bladet bindende. Fortsat skære til anden siden at fuldføre din straight edge.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com