Badekar Drain tromme Trap er utæt

March 14

En utæt gamle badekar drain tromme fælde kan forårsage vandskader uden registrering i en betydelig periode, afhængigt af hvor vandet løber. Så snart du bemærker en lækage, skal du reparere skaden eller erstatte tromme fælde, samt vurdere lækagen skaderne til dit hus.

Fælde formål

En tromme fælde, som de buede fælde stykker på moderne afløbsrør, bør altid holde fuld af vand, hvis det fungerer korrekt. Tromlen trap har en indløbslinjen mod bunden af tromme-rum med en outlet hul nær toppen af tromlen. Vand i tromlen stopper enhver kloakken gasser, som er til stede i Parlamentets drænrør fra skrider længere op afløb linje. Uden fælden, ville disse kloakken gasser indtaste dit hjem og oprette arbejdsmiljømæssige problemer for alle, der bor der.

Fælde placering

Et badekar tromme fælde sidde ikke nødvendigvis lige ved siden af badekarret, selv. Tromlen fælde kan være i gulvet i et tilstødende rum eller skab. En tidligere ejer af huset kan har installeret gulve over fælden, gør adgang til det fra under en nemmere løsning end adgang til fælden fra badeværelse eller tilstødende rum.

Fælde reparation eller udskiftning

Når fælden begynder at lække, især hvis lækagen er begyndt på grund af korrosion, kan fastsættelse af lækagen kun midlertidigt tager sig af problemet. Du skal kigge på fælden fra gulvet nedenfor, som kan kræve du til at skære et hul i det færdige loftet, alt efter hvad sidder under fælden. Hvis du kan se, tromle fælden korrosion, kan du blive bedre stillet skære gennem rørene, der opretter forbindelse til det, at fjerne dækslet fra inde i badeværelset, at fjerne den gamle tromle fælde og installere en udskiftning.

Rør fælde udskiftning

Du kan vælge for at erstatte tromme fælde med et rør fælde stykke at opdatere dit badekar er afløb linje. Du skal skære den gamle fælde og fjerne omslaget fra inde i badeværelset, før du kan fjerne den. Find ud af hvad VVS-koder i dit område er så du ved hvilken form og størrelse af fælden stykke til at passe på rørene. Uanset om du installerer en metal eller PVC trap, du skal dry-fit fælde med de andre drænrør før du forsegle tilslutninger.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com