Jeg har rystet min Pool & stadig ikke kan få grønne

August 19

Chokbehandling bruges i puljer, at formindske vandets pH-niveau og til at dræbe en høj ophobning af alger, der kan opstå som følge af en høj pH-niveau. Chok mix er hovedsagelig "hyperchlorine" og er designet til at dræbe alger i ét kraftfuldt kemisk induceret slag. Nogle gange, men tager det mere end en chokbehandling at tegne algerne.

Slå dit Filter

Chokerende din pool, når vandet ikke cirkulerer vil have langt mindre effekt end hvis vandet blev aktivt svirrede og mixet af din pool filter. Sørg for at din pool filter kører når du chokere din pool.

Ophidse algerne

Nogle alger er ihærdige og klamrer sig til livet-- og vægge og gulv af din pool--med stædighed af en bulldog. En måde at hjælpe chokbehandling dræbe alger i din pool er at få genopfrisket algerne under chok-processen. Bruge en pool feje, eller fysisk få i poolen dig og bruge dine hænder og fødder til at få alger fra væggene og i vandet.

Giv det tid

En chokbehandling er ikke en tryllestav, der vil straks dræber alger i din pool, så snart du blande det. Kemikalier vil tage tid at bryde og dræbe algerne. Fortsat regelmæssig vedligeholdelse i løbet af den næste uge eller så, feje din pool regelmæssigt og holde filteret at sikre, at chokket har tid til at arbejde.

Chok det igen

Nogle gange en chokbehandling er ikke nok. Test dine pool pH balance en dag efter chokerende pool at afgøre, om en anden behandling kan være nødvendig.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com