Sådan transplantation Rose stiklinger

August 19

Sådan transplantation Rose stiklinger

Roser er et tegn på kærlighed, venskab og skønhed. Mens nogle mennesker har deres yndlingsfarver, ville de fleste enige om, at enhver rose er dejlige. Uanset om du vælger at supplere dit hjem med en vase af friske roser, eller dekorere ydersiden med en have af rose pragt, vil glæde være stor. Selv når de ikke længere lever, roser ophører med at opgive deres skønhed. Trykket eller tørret, forbliver de stadig i efterspørgslen. Hvis du har en speciel rosenhækken, som du gerne vil opdele og gøre endnu mere, kan du transplantation dine roser. Ordentlig opskæring og hepper er nøglen. Den følgende artikel vil lære dig at transplantationen dine steg stiklinger, og holde din rose haven vokser i mange år fremover.

Instruktioner

•Undersøg din rose og dens nye rødder. Hvis det endnu ikke har en solid nye rodsystem, sætte den tilbage og gør det muligt at fortsætte med rode ved hjælp af den metode, du har brugt. Hvis det er klar, gå videre til trin 2.

•Prune din nyligt rodfæstet steg, ved at fjerne enhver tørrede blade eller tilgroede stængler.

•Forbered en gryde med en blanding af muld og gødning.

Anslag dysefastgørelsen Tryk på din nye rose i jorden og vand for at fugte jorden.

•Drej det område, som rosen voksende i. Undgå stærkt sollys, der kan for tørre. I stedet, delvis er en god mulighed.

•Relocate din rosenhækken til haven område da den rette plantning tid har kontaktet. Du bør se gode resultater, hvis du er patient, opmærksom og Følg disse instruktioner udtrykkeligt.

Tips & advarsler

  • Ikke forhaste processen. Rosen bliver ikke klar til transplantationen indtil du ser en god rodsystem. En, der er for unge vil ikke være stærk nok til at overleve elementerne.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com