Frugt fald fra et Pecan træ

August 19

Der er flere grunde til, hvorfor en pecan træ kan droppe frugt tidligt, herunder en naturlig reaktion, der gør det muligt for træet at overleve varierende elementer af stress.

Naturlige skure

Et par sorter vil droppe deres frugt som en del af deres naturlige livscyklus. En sort, som for tidligt kaster nødder kaldes "Ønskelig."

Dårlig bestøvning

Pecan træer afhænger af krydsbestøvning. Hvis bestøvning er dårlig, kan træerne drop frugt i juni og juli.

Pecan møtrik Casebearer

Pecan nødder casebearer, i dens larve stadie, feeds på nødder og forårsager et fald i maj eller juni. En anden generation af larver vil forårsage nødder til at falde i August. Derudover kan disse skadedyr overvintre og i foråret forårsage stress til nye skud.

Vand Stress

Møtrik udvikling, pecan træer skal have tilstrækkeligt vand i juli og August eller nødder vil ikke fylde. Utilstrækkelig vand, som i en tørke, der varer mere end tre uger, kan føre til vand stress og forårsage en frugt drop.

Stress under udvikling

Stress af enhver art, som andre insekter eller sygdomme til træet, kan forårsage en for tidlig frugt drop. Navnlig understrege under møtrik modning og kernen danner og vand stadier kan forårsage en stor frugt drop.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com