Hvordan du får mest ud af dit skab på et Budget

August 20

Hvordan du får mest ud af dit skab på et Budget

En funktionel skab kan blive din uden at skulle bruge en formue eller investere i brugerdefinerede closets. Nøglen til at gøre mest muligt ud af dit skab er at arrangere varer, så kan du nemt nå de ting, du bruger oftest. Du vil også tage noget du ikke anvende eller bære ud af skabet. Investere i billig opbevaring elementer, såsom sko indehavere og bøjler, at holde alting i orden.

Instruktioner

•Tag tøj, sko og andre genstande fra dit skab. Du vil skabet skal være tomme, fordi du starte forfra fra bunden.

•Sort varer fra dit skab i kategorier. Alle tøj eller sko, der har set bedre dage gå ind i en bunken. Noget tøj, der skal rengøres eller bødet går ind i en rengøringsmidler/skrædder bunke. Oprette en Doner bunke for noget du ikke har slidt i måneder, men er stadig i god stand. Oprette en anden bunke for varer, der overflyttes til dit skab, men ikke hører hjemme der. Endelig gøre en bunke af de elementer, der vil vende tilbage til dit skab.

•Sort tøj og ting at gå tilbage ind i skabet af stil, type og sidste, farve. Sætte de elementer, du bruger dagligt eller ugentligt, som dit arbejde bluser, bukser og jeans, på bøjler, og hænge dem i området i dit skab, der er lettest at se og nå. Sætte andre elementer, som out-of-season tøj og fotoalbum, i lagerbeholdere, og placere dem i skabet eller på øverste hylde.

•Opret en anden del af tøj til elegant tøj, som du ikke bære så ofte som din formelle jakkesæt og kjoler. Hænge disse ud for dit hverdagstøj.

•Sort sko i en hængende organizer, cubby boks eller separate skotøjsæsker. Hvis du bruger skotøjsæsker, klart mærke kasserne, så at du ved, hvilke sko er i hvilken kasse. Sætte de sko du bærer regelmæssigt i de øverste rum af cubby eller hængende arrangøren. Hvis du bruger skotøjsæsker, sætte kasser indeholdende hverdagens sko på toppen af bunken.

•Brug hylde dividers at organisere emner på den skab hylde. Hvis du har stakkevis af foldede T-shirts, jeans og trøjer, placere en skillevæg mellem hver stak for at holde bunker pæn. Bruge dividers for at holde punge oprejst og let tilgængeligt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com