Hvad er proceduren for test godt vand?

August 20

Hvad er proceduren for test godt vand?

Når du flytter til et hjem med en privat godt, envision de fleste mennesker klare, rene vand bobler fra en naturlig kilde. Det kan være tilfældet, men dit helbred afhænger at vide for sikker. Centers for Disease Control og forebyggelse (CDC) anbefaler flere tests for brøndvand; colibakterier bakterier, nitrater og pH. Hvis du bor i et område, der eventuelt forurenet af industriaffald, teste for flygtige organiske forbindelser. Disse prøver skal gøres korrekt til test for at være nyttige.

Hvad test For

Teste godt vand på en tidsplan, en gang om året. Colibakterier bakterier typisk gøre ikke dig syg, men en høj total coliforme bakterier bakterier kan være en indikator, som skadelige bakterier lurer i vandet. Nitrat kan gøre dig syg; kilder omfatter septisk systemer og animalsk affald. PH-niveau kan påvirke vandkvaliteten; høj eller lav niveauer kan også beskadige rør.

Testproceduren

Kontakt testlaboratorium for at opnå en steril flaske til test. Vær omhyggelig med ikke at introducere bakterier fra andre kilder, når du håndterer flasken. Fjern hane skærme og Plæneluftere. Åbn vandhanen og lad vandet løbe i 15 minutter til at sørge for, at prøven kommer fra brønden og ikke rør. Sænke strømmen til diameteren af en blyant. Fylde flasken uden at røre ved den fælles landbrugspolitik eller kanter. Kasket flasken og få det til laboratoriet hurtigst muligt. Hvis du tester for VOC'er (flygtige organiske forbindelser), vil lab levere en specielt forberedt flaske. Ved påfyldning, ikke fælde nogen luft inde i flasken og holde prøven på is, indtil den når lab.

Når at teste

Det er altid god ide at teste godt, når bestemte hændelser indtræffer. Hvis dine naboer har godt problemer, skal du teste din godt. Test efter oversvømmelser, andre land begivenheder, eller når du reparerer godt dele. En ændring i vand som en off farve eller smag kan betyde, at problemer har behov for test der er opstået, Ifølge CDC.

Testresultater

Hvis dine testresultater viser en bakterier problem, er en retest en god idé. Flasken kan være blevet kontamineret og skæv resultaterne. Indtil vandet er ryddet for sikkerhed, kog det i 5 minutter før brug. Hvis andre fund som en høj nitrat niveau opstår, ikke drikke vandet og konsultere din lokale heath afdeling.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com