Hvordan til at sy en Twin udkast til vagt

August 20

Hvordan til at sy en Twin udkast til vagt

Nogle døre og Vinduer lække luft. Dette betyder, at vores hjem interiør ikke er at være effektivt afkølet eller opvarmet. Et dobbelt-sidet udkast blocker kan hjælpe skære ned på energi affald og spare penge på din varme og køling regninger. Placere et udkast til Blokker i hver dør og vindue i dit hjem. Udkast til blokkere også gøre store gaver til boligejerne.

Instruktioner

•Lay ud i passende længde af materiale og jern en 1/4-tommer-dækkende sømrum på hver kanten af stoffet. Fold stoffet i halvdelen længderetningen at skabe en stor tube. Med højre side sammen, sy en lige søm fra den ene ende til den anden. Jern denne søm til den ene side.

•Flatten røret, højre side sammen, og linje op sømmen så den er centreret på den ene side. Skære rektangulære hakkene på hvert hjørne af ene ende af røret; hvert ryk skal måle 1 tommer i fra slutningen af 1/2 tommer i fra siden.

•SEW omkring de indskåret ender med forkert sider står over for ved hjælp af en lige søm søm og 1/4-inch sømrum. Sy på tværs af den resterende kant med en anden lige sømmen, efter den 1/4-inch sømrum allerede glattes ind i stoffet. Jern søm til den ene side og drej stof højre side.

•SEW en tommer-dækkende kanal ned på hele længden af midten af røret ved hjælp af to lige søm linjer, at holde center sømmen centreret. Space linjer 1/2 tommer fra hver side af sømmen midterlinien. Du har nu to kanaler, der vil holde skum rør.

•Sæt krog siden af krog og løkke strip 6 inches fra den åbne ende langs midten sømmen af røret. Fastgør det ved hjælp af en lige søm langs hver side af strimlen. Skær 2 1/2 inches fra afsnittet loop af the strip, sy 1/4 tomme af det på stoffet tube's åbne ende. De resterende 2 1/4 inches af løkke hænger frit ud i slutningen; Dette vil blive brugt til at sikre tube ende når skummet er skåret og indsat.

•Measure på døren eller vinduet åbning hvor udkast guard vil blive brugt. Cut skum i to ens længder og Indsæt en i sektionerne åbent rør. Fold den åbne ende og Fastgør det med krog og løkke lukning. Placer udkast til vagten centerkanalen under døren eller vinduet; Dette efterlader afsnittene indeholdende skum på hver side af døren eller vinduet, blokerer alle kladder.

Tips & advarsler

  • Drej udkast guard sidelæns, hvis luften lækage er på siderne af en døråbning.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com