Organisere en Walk-in Closet

August 20

Organisere en Walk-in Closet

En walk-in closet er et stort lager med hylder, skuffer, skabe og bøjler, som du kan gå ind i. En velorganiseret walk-in closet med arrangeret pænt tøj, sko og tilbehør er ikke kun visuelt tiltalende, men øger opbevaringsplads og gør det nemmere at finde elementer. Afhængig af personlig smag, installere walk-in closet arrangørerne, der inddeler dit skabene for at fjerne rod. Selv om tidskrævende, organisere skabet godt, så du ved hvad du har og bruge det i overensstemmelse hermed for sæsonen.

Instruktioner

•Fjern alle emner fra din garderobe og bunke dem på rene lagner spredes over gulvet. Groft opdele tøj i separate bundter, såsom skjorter, formelle bukser, casual skjorter, trøjer, trøjer, tørklæder, kjoler, caps, undertøj og tilbehør. Separate elementer du ikke vil bruge eller dem, der er revet og du skal reparere eller kassere.

•Vacuum skab mens alt er stadig ned og linje hylderne med rene ark papir, hvis det er nødvendigt.

•Vælg tilbage til at bestemme, hvordan du vil alt gå tilbage i hylderne og stativer i din walk-in closet. Skabet er et personligt område, som afspejler enkeltperson stil og smag. Visualisere, hvordan du ønsker dit skab til at se.

Hæng din formel tøj og jakker. Dedikere et skab til din formel bukser og skjorter, så du hænger disse sammen. Brug multi bukser bøjler, der minimerer plads de kjole tøj og gør det muligt at gruppere lignende-farvet bukser. Hænge din formel kjoler i skabet, men i front, da denne plads bør være forbeholdt elementer du bruger ikke ofte.

•Klap casual skjorter, bukser og sveder og placere dem på separate hylder. Du har brug for disse varer hver dag, så hold dem i armslængde hvor du kan nemt få adgang til dem.

•Sæt undertøj i skuffer. Fold din underbeklædningsgenstande at oprette bunker af casuals og silke og sted i en skuffe eller to hvor de er gemt, men ude af syne. Tilføje en lille kommode til dit skab, hvis det er nødvendigt.

•Pack out-of-season tøj og tilbehør i tote kasser og poser til at gemme dem. Placere kasserne på den højeste hylde i din reol eller et separat skab, hvis din walk-in closet er stor.

Hæng en sko organizer i et hjørne af dit skab til at gemme værdifuld gulvplads. Afhængigt af antallet af sko du har, holde alle par i organizer eller gemme casuals i det og placere formals i den laveste hylde af enheden.

•Monter kroge i din hylde til tørklæder, bælter og punge. Hvis du har rackplads, placere tilbehør i forskellige opbevaringskasser og placere på stativer. Du kan også bruge lodret bælte og binde stativer til at hænge masser af tilbehør uden at gå på kompromis på plads.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com