Hvad hen til affodre alger rengøringsmidler

August 20

Hvad hen til affodre alger rengøringsmidler

Alger spisere er akvarium dyr tilføjes et akvarium miljø med henblik på rensning af alger, der vokser inde i tanken. Disse dyr spænder fra en række af fisk til snegle og endda nogle arter af rejer. Ligesom enhver anden akvarium pet, bør disse dyr passet og plejet at bevare deres optimale sundhed. En del af at yde ordentlig pleje for disse skabninger fodre dem en velafrundet kost.

Alger

Måske er den mest oplagte valg og almindeligt fodret fødevarer for alger spisere alger. Alger vokser i akvariet vand naturligt, på grund af en kombination af lys, varme og vragrester i tanken. Denne alger vokser på overfladen af tanken, dens planter og enhver tilbehør såsom coral eller filtre tilføjet til tanken. Alger tabletter kan indføres i tank til alger spisere at fodre på, også. Forskellige typer af alger vokser i forskellige akvarium miljøer og ikke alle alger spisere spiser hver type af alger. Derfor, alger kan ikke være den eneste kilde til mad for din alger spisere. Da ikke alle alger eater spiser hver alger, er det klogt at tilføje en kombination af alger-spiser fisk, rejer og snegle til at sikre, at hver type af alger er forbrugt og fjernet fra din tank.

Akvarieplanter

Alger er en vegetabilske fødevarer, men der er andre planter alger spisere nyde. Live Akvarieplanter, tilgængelige i dyrehandler butikker eller akvarium levering butikker, tilbyder friske plantemateriale bortset fra alger, som dit kæledyr kan spise. Akvarium græs er en anden alger eater favorit. Som alger, ikke alle alger spisere spiser hver type anlæg, så forskning din specifikke alger eater og sit akvarium plante præferencer. Forståelse af hvilke planter dine alger eater forbruger er også nyttig, hvis du holde levende planter i dit akvarium til visning, som du vil vide, hvilke af dem kan blive beskadiget af din alger spisere.

Kommercielle fødevarer

Kommercielt tilberedt fisk flager og fisk pellets holde dine fisk, plejet og sund, men er lige så godt for alger spisere. Alger spisere forbruge kommercielt tilberedte fødevarer let og disse fødevarer balance ud en diæt af alger pænt. Dog være omhyggelig med at finde den korrekte mængde af kommercielle mad til at brødføde alger spisere. Hvis disse dyr spiser deres fylde af kommerciel mad, de ofte blive fuld og nægter at spise alger vokser i tanken, hvilket resulterer i en rodet tank og ingen alger æder at rense den.

Andre fødevarer

Friske grøntsager gør en dejlig snack for alger spisere. Prøv fodring strimlet salat eller revet squash som en nærende supplement til anlægget og kommercielle fødevarer kost. Rør orme, blod orm og fladorme er alle acceptable fødevarer for alger spisere. Disse væsener også spise fisk, æg og små ungfisk (FRJ). Endelig er snavs i bunden af tanken, som affald eller rester madrester, livretter af alger spisere at skyllepumpetab på dette ellers uønskede sag at tilfredsstille deres sult.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com