Hvordan at tilføje blæst i isolering

August 21

Isolering i dag er normalt installeret i nybyggeri (eller remodellering arbejdspladser med åbne vægge) med strimler af tyk glasfiber, der sidder lige mellem væggen studs. Men dette er ikke en mulighed, hvis væggen ikke er åben. Du stadig kan isolere gamle hule vægge, men ved at blæse i løs isolering, fylde hvert mellemrum mellem hvert sæt af studs med isolering gennem huller skåret nær toppen.

Instruktioner

•Locate og markere alle studs i væg, ved hjælp af en elektronisk stud finder. Markere dem nær loftet. Måle og markere lille X'er halvvejs mellem hvert sæt af mærker, hvilket gør de X'er omkring 6 inches ned fra loftet.

•Brug enden af slangen, der er knyttet til din isolering blæser at gøre cirkler på hvert X, ved at trykke på den cirkulære ende af slange til væggen og spore omkredsen med en blyant. Lad cirklen være lidt større end slange, så slangen vil kunne passe ind i hullet, når det er skåret ud.

•Brug puslespil til at skære cirkler, at gøre en række af dem på tværs af toppen af væggen. Vinkel puslespil blade indad som du klippe, mod midten af hullet, så den brik, du skære kan være sat tilbage i hullet uden at falde. Gem kredse, at holde styr på hvilke gå med hvilke huller.

•Fyld isolering blæser med isolering. Skub slangen helt ind i det første hul, fodre det gennem så enden af slangen ender i bunden af væggen hulrum.

•Start maskinen. Lad det fylde rummet, bremse, trække slangen tilbage som det blæser ud isolering. Fortsætte indtil afstand mellem knopperne er fuld af løs isolering og du har trukket slangen helt ud. Gentag for hvert hul.

•Indstil den første cut cirkel fra væggen tilbage ind i hullet, hvor det hører hjemme. Lægge gips tape over det. Sprede fælles sammensatte jævnt over båndet og cirkel, dækker det helt. Gør det samme for hvert hul.

• Lad den fælles sammensatte tørre i seks til otte timer. Anvende en anden frakke, meget tynd, over det og lad det tørre. Et tredje lag, lad det tørre og sand det glat. Repaint væggen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com