Sådan Padderok vandplanter

August 21

Vand Padderok, eller Padderok Padderok, er en vandplante, der vokser i nærheden af eller i ferskvand. Det er hjemmehørende i den nordlige halvkugle og vokser vildt i hele den nordlige halvdel af USA. Vand Padderok har oprejst stilke med små blade. Planten vokser til 3 fod i højden. De unge skud er spiselige, og gartnere vokse ofte vand Padderok i vand haver. Denne plante forplanter sig let fra underjordiske stængler kendt som jordstængler.

Instruktioner

•Tag en ældre vand Padderok fra jord og vask jord fra anlægget. Skive anlæg i kvarte med en skarp kniv, sikre, at hvert afsnit har knopper. Holde rhizom divisioner fugtig, indtil du plante dem.

•Plant rhizom divisioner af vand Padderok på et solrigt sted, selv om planten tåler halvskygge. Vand padderokker kan vokse i en række fattige jordtyper, som sand og grus, da det er primært afhængig af vand til sin næring. Planten kan også vokse i sur eller basisk jordbund. Vand divisionerne grundigt efter plantning dem.

•Hold jorden våd eller fugtig for vand Padderok under tørre forhold. Med supplerende vanding, kan disse planter vokser på en betragtelig afstand fra en kilde til frisk vand. Planterne opbevare vand i deres jordstængler til brug i tørre perioder.

•Kontrollér vandstanden for vand Padderok planter på bredden af en sø eller stream. Disse planter skal muligvis supplerende vanding i vækstperioden hvis vandstanden begynder at aftage i en tørke.

•Discontinue vanding i løbet af vinteren, når vand Padderok er hvilende. Denne plante er helt kold hardy og kræver ikke vand i vintermånederne når naturlige kilder af vand er frosset.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com