Korroderer saltvand Sump pumper?

August 21

Korroderer saltvand Sump pumper?

Sump pumper udfører en vigtig funktion i en række operationer. Eventuelle skader på en sump pumpe hæmmer dens ydeevne og kan hurtigt føre til mange problemer i et hjem, swimmingpool og andre miljøer, hvor disse pumper anvendes. Spørgsmålet om, hvorvidt salt vand korroderer sump pumper i sidste ende kommer ned til en enkelt betragtning--sump pumpe type-- og kredser om forholdet mellem salt og forskellige materialer i sump pumpen konstruktion.

Sump pumper

En sump pumpe bruger kraft lavet af suge til at fjerne væske fra en sump. Teknisk set er udgør en sump et lavtliggende område, der indsamler afdrypning væsker. Rundt i hjemmet hjælpe sump pumper fjerne overskydende regn eller dræne vand og væsker indsamling i og omkring en kælder eller foundation. Sump pumper på både hjælpe bevare vandstand på båden og arbejder også med brusere og håndvaske til at opretholde korrekt vandflow i lukkede miljøer. Sump pumper i sidste ende udgør generiske enheder bruges i utallige programmer.

Saltvand

Saltvand er en stærkt ætsende væske. Salt i vandet ødelægger hurtigt og nemt næsten alle typer af metal og legeringer eller blandinger af to eller flere typer af metal. Rustfrit stål modstår saltvands korrosion kan selv bukke under konstant eksponering. Nogle typer af plast bevise modstandsdygtig over for saltvand korrosion, selvom ikke alle gøre. Enhver form for vand med salt, fra havvand til regn vand blandet med salte anvendes til smeltende is, udgør saltvand.

Korrosionsbestandige pumper

Du kan købe en korrosionsbestandig sump pumpen, hvis du har brug for en designet til at arbejde med saltvand. Korrosionsbestandige pumper holde op mod mange typer af korrosion, herunder induceret af affaldsbehandling løsninger, syrer, alkalides, kemikalier og syreholdigt affald. Hvis du kender din pumpe vil støde ætsende materialer, opsøge og installere en pumpe, beregnet til at håndtere sådanne materialer før opstår behovet. Dette minimerer risikoen for at ødelægge et dårligt udrustet pumpe og risikoen for skader på strukturer omkring sumpen.

Saltvand, pumper og samleroer

Forsøg aldrig at bruge en sump pumpe med saltvand uden først at sikre, at pumpen kan håndtere saltvandet uden at risikere hurtige forværring. Nogle sump pumpeproducenter, såsom Sta-Rite, gå så vidt ugyldiggøre produktets garanti, hvis du bruger det med saltvand. Saltvand kan skade den faktiske sump, hvis det ikke fjernes hurtigt. En beskadiget sump kan lække store mængder vand og potentielt farlige væsker i jorden. Hensigtsmæssig fjernelse er vigtigt at undgå at skade sumpen. Kontakt en blikkenslager eller lokale vand agentur for assistance i sådanne sager.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com