Hvordan man forebygger kornel Sucker rødder

August 21

Hvordan man forebygger kornel Sucker rødder

Cornus florida eller "blomstrende kornel" træet kan nå en højde på 40 fod og har små, hvide blomster, der blomstrer om foråret. Disse træer vokse i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 3 selvom 9, og er de officielle statslige træer i Missouri og Virginia. Kornel træer er nemme at vedligeholde, med den største problem, som berører dem er sucker rødder, som er begyndelsen til nye træer, der opstår vertikalt fra rødderne af en eksisterende træ. Disse rødder kan kvæle den eksisterende træ, forhindre den fra at modtage den korrekte mængde af næringsstoffer, og de skal forebygges eller fjernes.

Instruktioner

•Tag på din havearbejde handsker for at beskytte dine hænder samtidigt med at fjerne de eksisterende root suckers og sprøjtning sucker prop.

•Grasp sucker roden i én hånd og klip det ned på sin base, lige på toppen af rod og med clippers. I modsætning til andre opgaver, beskæring er det bedst at fjerne roden suckers i sensommeren eller tidlige efterår. Fjerne alle sucker rødderne og smide dem i en gård affald taske eller kompost bunke.

•Drej dyse på toppen af flasken med sugekop prop mod uret, indtil den er på "on" position. Tryk på håndtaget, og spray et tyndt, selv lag af sucker prop over hele synlige rodsystemet af træet. Dette vil forhindre de suckers, som du lige har fjernet fra vokser tilbage.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com