Sådan måler taget højde

August 21

Tag højde kan være en tricky ting at måle, takket være skråning til stede i mange tag figurer og manglende evne til at tage en lige op og ned læsning. Tag højde beregninger kan gøres med brug af en matematisk formel, der tager hensyn til den bredde og hældning på taget og bryder processen ned i en af geometri frem for byggeri praksis. Tag højde er en vigtig faktor, når det kommer til zoneinddeling nye strukturer, arbejdstageres sikkerhed og beregningen af tagmaterialer nødvendigt for et bestemt job.

Instruktioner

•Undersøg dine tegninger, eller tjekke med din hjem bygherre at lære sin pitch. Hvis du ikke har adgang til disse oplysninger, gå videre til trin 2 for at finde ud af banen på din egen. Hvis du allerede kender banen, Fortsæt til trin 3.

•Indtast loftet, og hold en plan mod skrånende loft væg, parallelt med en bandagist. Markere en 12-tommer span på det skrånende loft med din blyant. Fjerne plan, og hold den mod en spær, så det udvider udad under dine to blyant mærker. Bruge målebåndet for at registrere afstanden mellem niveauet og loftet på de lavere blyant mark, derefter igen på de højere mark. Forskellen i disse to målinger er lig med mængden af banen i dit tag. For eksempel hvis den første måling er 12 inches og andet er 18 inches, er pitch af dit tag 6 inches per fod, eller 1/2.

•Measure bredde af dit hjem fra en side til den anden, eller henvise til din byggeplaner for en nøjagtig liste. Måle mængden af udhæng i begge ender af din tagdækning overflade fra tagterrassen eller et vindue inden for rækkevidde. Tilføje disse målinger til din overordnede strukturelle bredde til at bestemme den sande bredde af dit tag.

•Calculate højden på din tagdækning overflade ved hjælp af bredde og pitch. For eksempel, hvis dit tag er 20 fod bred og har en hældning på 1/2 (hvilket betyder, at det stiger 6 inches i højden for hver 1 fods bredde), højden af din tagdækning overflade fra base til højdepunkt er 10 fod.

Tips & advarsler

  • Hvis du er i stand til at montere på tagterrassen og har en hjælper, overveje at måle din højde, tag gammeldags måde. Sted i slutningen af din udvidede længde industrielle målebånd på den yderste kant af taget, hvor det hænger ud i udkanten af strukturen nedenfor. Holde slutningen på plads, og slip målebånd til partneren nedenfor. Har din partner hold målebåndet ved jordoverfladen, og registrere afstanden. Dette er højden af dit tag på sit højeste punkt. Udføre den samme proces på det laveste punkt på dit tag, og optage denne højde. Den deraf følgende to tal vil bestemme højde området i din tagdækning overflade.
  • Vær meget forsigtig, når du er på hustage og når klatring stiger. Alvorlig personskade og død kan forekomme.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com