Planter til bunddække i Zone 4

August 21

USA Department af landbrug plantning Zone 4 omfatter nordlige dele af New England og New York state samt dele af det øvre Midtvesten, nordlige Great Plains og nogle af Rocky Mountain stater. Bunddække planter egner sig til disse regioner skal have mulighed for at overleve barske vintervejr sammen med typisk kolde temperaturer.

Savin enebær

Savin enebær (Juniperus sabina) er en spredning stedsegrøn busk, University of Connecticut Plantedatabasen noter er velegnet som bunddække. Hardy op til Zone 3, som er endnu nordligere end Zone 4, Savin juniper har blå-grønne, skællignende blade. Nogle af sine sorter vokser kun til højder af omkring 18 inches. Er Arcadia, som kan spredes ud til at være så bred som 5 fødder, mens en anden er den blå skov, en formular, der vokser ud til en spredning på omkring 3 fødder og funktioner opadvendte grene. Buffalo hybrid, sammen med Monna, er endnu kortere, 1 fod og 9 inches henholdsvis. Savin enebær kan vokse i komprimeret jord, så du kan plante det i nærheden af fundamenter som bunddække.

Krybende floks

Plantning Zone 4 er i den nordlige del af den voksende sortiment af snigende floks (Phlox subulata). Mange anlægsgartnere beskæftiger denne plante i stenhøje. Som bunddække art, Krybende floks kan udvikle sig i dårlig kvalitet jord hvor få andre planter konkurrere med det for næringsstoffer og fugt. Krybende floks skaber en tyk mat efterligne moss, ifølge Virginia Cooperative forlængelse. Vokser i fuld sol, snigende floks er stedsegrønne i varmere regioner, men kan blive brune i Zone 4 vintre før re energigivende i foråret. Krybende floks producerer lilla, hvide og/eller pink blomster i foråret.

Giftig Kronvikke

Giftig Kronvikke (Coronilla varia) er en hurtigvoksende bunddække for Zone 4, der er specielt tilpasset til tørre banker. Et enkelt eksemplar kan dække så meget som en 6-mund diameter patch af jord, rapporterer Purdue University andelsselskab Extension Service. Giftig Kronvikke fremgår bedst, når du planter det fra sin underjordiske stængler. Det kan tåle en vis grad af skygge. Giftig Kronvikke har sammensatte blade, med hvert enkelt blad består af mellem 11 og 25 små foldere på en central akse. Klynger af hvid-pink blomster ligner dem af ærter blomstre fra maj til September på Kronvikke.

Plettet døde brændenælde

Funktionerne plettet døde brændenælde (Lamium maculatum) sådanne træk som prangende blomster og farverige blade, ifølge Missouri botanisk have. Plettet døde brændenælde vil danne et underlag, der vil være fra 6 til 8 inches i højden og det besidder en spredning af op til 3 fødder. Denne bunddække, som kan overleve i Zone 4, er en god pasform for de basisk jordbund på din ejendom. Plettet døde Brændenælde har lilla blomster på sine små stilke fra maj til slutningen af juli. Denne lav vedligeholdelse arter gør bedst i skyggen. Det har nogle skadedyr, men kan udvikle nogle nøgne pletter i sine rækker, hvis jorden bliver for tør.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com